Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
10%
Teljes leírás
Hogy kerül egy magyar fine dining szakács a brit királyi udvarba? Nem egyszerűen és nem is a leghagyományosabb módon... Az úton üvöltöző konyhafőnökök, részeges skót hajóskapitányok, pöfékelő angol katonatisztek és persze szebbnél szebb nők jönnek szembe. Aki pedig rendíthetetlenül halad előre, néha a főnökei elől futva, máskor a vaksötétben tapogatózva, bizarr kalandokba keveredve, az maga Villám Attila. A magyar séf húszévesen döntött úgy, hogy nekivág az angliai kalandnak, és két évtized alatt a ranglétra legaljáról London csúcsáig jutott. Közben megismerte a brit társadalom valamennyi szegmensét, színes történetei pedig kendőzetlenül mutatják be a vendéglátás ritkán látott bugyrait. A St. James’s Palace vezető konyhafőnökeként eltöltött évei után most visszatért Magyarországra, könyvében pedig a nem éppen szokványos életútja mellett az imádott hivatásával kapcsolatos gondolatait, kulisszatitkait is megosztja olvasóival.

Hamarosan rendelhető

Villám Attila

A király vacsorája - Egy magyar séf kalandjai Angliában

Borító ár
6 999 Ft
Várható ár
6 299 Ft

Várható megjelenés: 2025.12

Termék részletes adatai
Szerző
Villám Attila
ISBN
9786156702494
Nyelv
magyar
Kiadó
Hitel Könyvkiadó Kft.
Cikkszám
3001097417

Teljes leírás
Hogy kerül egy magyar fine dining szakács a brit királyi udvarba? Nem egyszerűen és nem is a leghagyományosabb módon... Az úton üvöltöző konyhafőnökök, részeges skót hajóskapitányok, pöfékelő angol katonatisztek és persze szebbnél szebb nők jönnek szembe. Aki pedig rendíthetetlenül halad előre, néha a főnökei elől futva, máskor a vaksötétben tapogatózva, bizarr kalandokba keveredve, az maga Villám Attila. A magyar séf húszévesen döntött úgy, hogy nekivág az angliai kalandnak, és két évtized alatt a ranglétra legaljáról London csúcsáig jutott. Közben megismerte a brit társadalom valamennyi szegmensét, színes történetei pedig kendőzetlenül mutatják be a vendéglátás ritkán látott bugyrait. A St. James’s Palace vezető konyhafőnökeként eltöltött évei után most visszatért Magyarországra, könyvében pedig a nem éppen szokványos életútja mellett az imádott hivatásával kapcsolatos gondolatait, kulisszatitkait is megosztja olvasóival.