Close
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Az összes kategória
    Filters
    Preferenciák
    Keresés
    8%

    A kenyér lelke

    5 051 Ft
    5 490 Ft
    - +
    Teljes leírás
    "Józsi bármennyit tud beszélni a kenyérről, de közben mindig többről és másról is beszél. A teremtésről, a természetről, a tiszta alapanyagokról, a kísérletezésről önmagunkkal, a határaink feszegetéséről és átlépéséről." Ebben a szellemben íródott ez a küllemében is ízléses, szép szakácskönyv, amely "Józsi" - vagyis Vajda József pékmester - péksüteményes receptjeit tartalmazza. A kenyerek és kenyérfélék készítése profi igények szerint történik: a sütéshez meg kell tanulni (az első fejezetből) kovászt, anyakovászt, öregtésztát vagy éppen gyümölcsvizet előállítani. Ezek felhasználásával sülnek-főnek ugyanis a csodás tészták: változatos kenyerek, a világ minden tájáról válogatott ínycsiklandozó péksütemények (bagel, croissant, barhesz, bagett, canelé stb.), tésztás fogások, kiflik, sütik, pizzák, kalácsok. A részletes készítési útmutatókat színes szemléltető-magyarázó fotók kísérik.
    Termék részletes adatai
    Szerző Vajda József
    Kötésfajta kötött
    Vonalkód 9789633243442
    Nyelv magyar
    Egyéb szerzőség Kálmán Emese (közrem.);Müllner Dóra (közrem.);Busák Attila (fotó);Mócz András István (fotó)
    ÚK szám 201926122
    Cikkszám 3001047032
    Méret 190 p. : ill., főként színes ; 24 cm
    Kiadás éve 2019
    Súly 830 gramm