Close
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Az összes kategória
    Filters
    Preferenciák
    Keresés
    15%

    A hévízi hajószakács

    3 396 Ft
    3 995 Ft
    - +
    Teljes leírás
    A magyar gasztronómia története elválaszthatatlan az ország és lakosainak történetétől: ezt a történeti munkákon felül az irodalmi műveken keresztül lehet a leginkább megragadni, ezt az elválaszthatatlan kapcsolatot tetten érni. A jelen kötetbe felvett huszonhat elbeszélést közlő kortárs magyar írók és irodalmárok a gasztronómiáról mesélnek nekünk olvasóknak kicsit eltérően a megszokottól. Ne irodalmi szakácskönyvre számítson az olvasó, nem fogjuk megismerni az írók kedvenc receptjeit, viszont azt már annál inkább, hogy a huszadik század története mennyire elválaszthatatlan a ma is hungarikumnak nevezett termékek történetétől, egy ismert márka mögött mennyi öröm és tragédia húzódhat meg.
    Termék részletes adatai
    Vonalkód 9789632786490
    Nyelv magyar
    Egyéb szerzőség Cserna-Szabó András (1974-) (szerk.);Fehér Renátó (1989-) (szerk.)
    Kiadás éve cop. 2021
    Alcím kortárs gasztroirodalmi antológia
    Cikkszám 3001065739
    Méret 304 o. : ill. ; 21 cm
    Kiadó Cser K.