Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
46%
Teljes leírás
A háziasszonyok többsége nem ismeri a gesztenye számos pozitív élettani hatását, nem tudja, hogy alacsony zsírtartalmának köszönhetően 100 gramm csak 165 Kcal-át tartalmaz. Fontos ásványi anyagokat (kálium, magnézium, vas, réz) és vízben oldódó vitaminokat is tartalmaz (B1, B2, B6, B9), ezért vérszegénység, erőtlenség, gyengeség esetén különösen jót tesz a natúr gesztenye fogyasztása. A gesztenyét tehát számos "jó tulajdonsága" alkalmassá teszi a konyhai és gyógyászati felhasználásra. A szerző a gesztenye származását és történetét írja le bevezetőben, majd a gesztenye éghajlati és környezeti igényeiről szól. A hazai termőterületek és fajták, majd a gesztenye szüretelési technikájának bemutatása után tér ki a házi patikában való alkalmazására, végül számos remek recepttel örvendezteti meg az olvasókat. A receptkeresővel kiegészített kötet mindazoknak ajánlható, akik bővíteni szeretnék a gesztenyével kapcsolatos ismereteiket, a gesztenye nyújtotta gasztronómiai örömökkel azonban érdemes minden háziasszonynak megismerkedni. "www.kello.hu © minden jog fenntartva"
Eisenstock Ildikó

A gesztenye (Házi praktikák)

Korábbi ár
1 921 Ft
Borító ár
2 495 Ft
Aktuális online ár
1 347 Ft
Termék részletes adatai
Szerző
Eisenstock Ildikó
ISBN
9789632783697
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
2014
Méret
123 o.
Kiadó
Cser K.
Cikkszám
3000236246
Alcím
[növények és receptek]
Sorozatcím
Házi praktikák ; 1789-2996

Darabszám
Teljes leírás
A háziasszonyok többsége nem ismeri a gesztenye számos pozitív élettani hatását, nem tudja, hogy alacsony zsírtartalmának köszönhetően 100 gramm csak 165 Kcal-át tartalmaz. Fontos ásványi anyagokat (kálium, magnézium, vas, réz) és vízben oldódó vitaminokat is tartalmaz (B1, B2, B6, B9), ezért vérszegénység, erőtlenség, gyengeség esetén különösen jót tesz a natúr gesztenye fogyasztása. A gesztenyét tehát számos "jó tulajdonsága" alkalmassá teszi a konyhai és gyógyászati felhasználásra. A szerző a gesztenye származását és történetét írja le bevezetőben, majd a gesztenye éghajlati és környezeti igényeiről szól. A hazai termőterületek és fajták, majd a gesztenye szüretelési technikájának bemutatása után tér ki a házi patikában való alkalmazására, végül számos remek recepttel örvendezteti meg az olvasókat. A receptkeresővel kiegészített kötet mindazoknak ajánlható, akik bővíteni szeretnék a gesztenyével kapcsolatos ismereteiket, a gesztenye nyújtotta gasztronómiai örömökkel azonban érdemes minden háziasszonynak megismerkedni. "www.kello.hu © minden jog fenntartva"