Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
21%
Teljes leírás
Egy, a maga műfajában legendásnak számító, első – 1961-es – kibocsátása óta folyamatosan újra és újra megjelenő kiadvány, a francia konyhaművészet rejtelmeibe bevezető Mastering the Art of French Cooking című szakácskönyv magyar nyelvű kiadása vált most ismét hozzáférhetővé az ínyenc magyar olvasók számára is. A könyv felépítése az azóta már klasszikussá vált sémát követi: a konyhai eszközök, alapfogalmak és alapanyagok, mértékegységek, technikák és borfajták bemutatása után sorakoznak a receptek
Child, Julia (1912–2004)

A francia konyha művészete

Borító ár
9 900 Ft
Aktuális online ár
7 821 Ft
Termék részletes adatai
Szerző
Child, Julia (1912–2004)
ISBN
9789635653485
Egyéb szerzőség
Coryn, Sidonie (1928-2015) (ill.);Szkladányi András (ford.);Rattner Réka (ford.)
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
2023
Méret
768 o.
Kiadó
HVG Kv.
Cikkszám
3001082518

Darabszám
Teljes leírás
Egy, a maga műfajában legendásnak számító, első – 1961-es – kibocsátása óta folyamatosan újra és újra megjelenő kiadvány, a francia konyhaművészet rejtelmeibe bevezető Mastering the Art of French Cooking című szakácskönyv magyar nyelvű kiadása vált most ismét hozzáférhetővé az ínyenc magyar olvasók számára is. A könyv felépítése az azóta már klasszikussá vált sémát követi: a konyhai eszközök, alapfogalmak és alapanyagok, mértékegységek, technikák és borfajták bemutatása után sorakoznak a receptek