Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
20%
Teljes leírás
A sütés-főzés metodikájával ismerteti meg az olvasót Stuart Farrimond kötete, amely elsősorban azoknak szól, akik szeretnek a lehető legalaposabban felkészülni elméletben egy olyan gyakorlatias dologból is, mint a konyhatündérkedés. Az első részben az ízlelés és szaglás kémiáját, biológiáját magyarázza el, majd részletesen bemutatja azokat az eszközöket (késeket, edényeket), amelyeknek ott a helyük egy jól felszerelt konyhában.
Farrimond, Stuart

A főzés tudománya - Konyhai praktikák izgalmasan és látványosan

Borító ár
6 999 Ft
Aktuális online ár
5 599 Ft
Termék részletes adatai
Szerző
Farrimond, Stuart
ISBN
9789634335689
Egyéb szerzőség
Szkladányi András (ford.)
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
2021, cop. 2019
Méret
256 o.
Kiadó
Libri
Cikkszám
3001043138
Alcím
[konyhai praktikák izgalmasan és látványosan]

Darabszám
Teljes leírás
A sütés-főzés metodikájával ismerteti meg az olvasót Stuart Farrimond kötete, amely elsősorban azoknak szól, akik szeretnek a lehető legalaposabban felkészülni elméletben egy olyan gyakorlatias dologból is, mint a konyhatündérkedés. Az első részben az ízlelés és szaglás kémiáját, biológiáját magyarázza el, majd részletesen bemutatja azokat az eszközöket (késeket, edényeket), amelyeknek ott a helyük egy jól felszerelt konyhában.