Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
20%
Teljes leírás
A sütés-főzés metodikájával ismerteti meg az olvasót Stuart Farrimond kötete, amely elsősorban azoknak szól, akik szeretnek a lehető legalaposabban felkészülni elméletben egy olyan gyakorlatias dologból is, mint a konyhatündérkedés. Az első részben az ízlelés és szaglás kémiáját, biológiáját magyarázza el, majd részletesen bemutatja azokat az eszközöket (késeket, edényeket), amelyeknek ott a helyük egy jól felszerelt konyhában.

Farrimond, Stuart

A főzés tudománya - Konyhai praktikák izgalmasan és látványosan

Borító ár
6 999 Ft
Aktuális online ár
5 599 Ft
Termék részletes adatai
Szerző
Farrimond, Stuart
ISBN
9789634335689
Egyéb szerzőség
Szkladányi András (ford.)
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
2021, cop. 2019
Egyéb információk
256 o.
Kiadó
Libri
Cikkszám
3001043138
Alcím
[konyhai praktikák izgalmasan és látványosan]

Darabszám
Teljes leírás
A sütés-főzés metodikájával ismerteti meg az olvasót Stuart Farrimond kötete, amely elsősorban azoknak szól, akik szeretnek a lehető legalaposabban felkészülni elméletben egy olyan gyakorlatias dologból is, mint a konyhatündérkedés. Az első részben az ízlelés és szaglás kémiáját, biológiáját magyarázza el, majd részletesen bemutatja azokat az eszközöket (késeket, edényeket), amelyeknek ott a helyük egy jól felszerelt konyhában.