Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
25%
Teljes leírás
Új kiadásban jelenik meg a küllemét, tartalmát és méretét tekintve is tiszteletet parancsoló kötet a Ferrandi Paris égisze alatt, amelyben a szerzők a cukrászművészet magasiskolájába avatják be a vállalkozó szelleműeket több mint hat és félszáz oldalon. A Ferrandinál a meghatározó szemlélet az, hogy a cukrászat egyszerre gasztronómia, kézművesség és művészet; ennek megfelelően a kötetben profi receptek kaptak helyet, amelyek tökéletes megvalósítása nemcsak pontosságot, szakmai tudást és odaadást igényelnek, de kreativitást is, nyitottságot az önálló alkotásra.

A cukrászművészet nagykönyve

Borító ár
24 999 Ft
Aktuális online ár
18 749 Ft
Termék részletes adatai
ISBN
9789635822355
Egyéb szerzőség
Nurra, Rina (fotó);Hanthy Kinga (1957-) (ford.);Ferrandi Paris (közread.)
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
2024, cop. 2021
Méret
655 o.
Kiadó
Alexandra
Cikkszám
3001068492
Alcím
pâtisserie

Darabszám
Teljes leírás
Új kiadásban jelenik meg a küllemét, tartalmát és méretét tekintve is tiszteletet parancsoló kötet a Ferrandi Paris égisze alatt, amelyben a szerzők a cukrászművészet magasiskolájába avatják be a vállalkozó szelleműeket több mint hat és félszáz oldalon. A Ferrandinál a meghatározó szemlélet az, hogy a cukrászat egyszerre gasztronómia, kézművesség és művészet; ennek megfelelően a kötetben profi receptek kaptak helyet, amelyek tökéletes megvalósítása nemcsak pontosságot, szakmai tudást és odaadást igényelnek, de kreativitást is, nyitottságot az önálló alkotásra.