Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
25%
Teljes leírás
Újabb - küllemét, tartalmát és méretét tekintve is - tiszteletet parancsoló könyv jelenik meg a Ferrandi Paris égisze alatt: a szerzők ezúttal a cukrászművészet magasiskolájába avatják be a vállalkozó szelleműeket több mint hat és félszáz oldalon. A Ferrandinál a meghatározó szemlélet az, hogy a cukrászat egyszerre gasztronómia, kézművesség és művészet; ennek megfelelően a kötetben profi receptek kaptak helyet, amelyek tökéletes megvalósítása nemcsak pontosságot, szakmai tudást és odaadást igényelnek, de kreativitást is, nyitottságot az önálló alkotásra. Elsőként a munkához szükséges konyhai eszközökkel, a cukrászati alapfogásokkal, alapanyagokkal és -receptekkel ismerkedhetünk meg: a tésztafajtákkal (omlós, leveles, égetett, péksütemények, torták stb.), a krémekkel, a piskótákkal, a merinekkel, a macaronokkal és az egyszerű süteményekkel. A folytatásban találjuk a klasszikus és szezonális tányérdesszertek, az alkalmi sütemények, a cukorkák és lekvárok, a csokoládék, a díszek, valamint a jeges desszertek készítési útmutatóit. A gyönyörű színes képekkel kísért kiadvány végén találjuk a cukrászati alapfogalmak magyarázatait és a részletes mutatót.

A cukrászművészet nagykönyve

Borító ár
24 900 Ft
Aktuális online ár
18 675 Ft
Termék részletes adatai
ISBN
9789635822355
Egyéb szerzőség
Nurra, Rina (fotó);Hanthy Kinga (1957-) (ford.);Ferrandi Paris (közread.)
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
2021
Méret
655 p. : ill., színes ; 31 cm
Kiadó
Alexandra
Cikkszám
3001068492
Alcím
a cukrászművészet nagykönyve

Darabszám
Teljes leírás
Újabb - küllemét, tartalmát és méretét tekintve is - tiszteletet parancsoló könyv jelenik meg a Ferrandi Paris égisze alatt: a szerzők ezúttal a cukrászművészet magasiskolájába avatják be a vállalkozó szelleműeket több mint hat és félszáz oldalon. A Ferrandinál a meghatározó szemlélet az, hogy a cukrászat egyszerre gasztronómia, kézművesség és művészet; ennek megfelelően a kötetben profi receptek kaptak helyet, amelyek tökéletes megvalósítása nemcsak pontosságot, szakmai tudást és odaadást igényelnek, de kreativitást is, nyitottságot az önálló alkotásra. Elsőként a munkához szükséges konyhai eszközökkel, a cukrászati alapfogásokkal, alapanyagokkal és -receptekkel ismerkedhetünk meg: a tésztafajtákkal (omlós, leveles, égetett, péksütemények, torták stb.), a krémekkel, a piskótákkal, a merinekkel, a macaronokkal és az egyszerű süteményekkel. A folytatásban találjuk a klasszikus és szezonális tányérdesszertek, az alkalmi sütemények, a cukorkák és lekvárok, a csokoládék, a díszek, valamint a jeges desszertek készítési útmutatóit. A gyönyörű színes képekkel kísért kiadvány végén találjuk a cukrászati alapfogalmak magyarázatait és a részletes mutatót.