Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
10%
Teljes leírás
Ma már egyre többen vannak tisztában azzal, hogy a bélrendszer nemcsak a táplálékok felvételére szolgál, hanem nagy hatással van az érzelmeinkre is. Nem véletlenül hívják újabban második agynak. Dr. Emily Leeming könyvéből kiderülnek ennek a „második agynak” a titkai, és megtudhatjuk azt is, hogy a bélbaktériumok miként javíthatják a hangulatunkat, segíthetnek a kognitív képességeink fejlesztésében, valamint az agyműködés serkentésében is. Bél-agy forradalom A mikrobiom működését kutató dietetikus, dr. Emily Leeming a legújabb tudományos kutatások alapján mutatja be az elfogyasztott ételek és a hangulatunk közötti összefüggéseket. Ép bélben ép lélek Ismerjük meg, hogy az elfogyasztott ételek és a táplálkozási szokásaink miként javíthatják a memóriát, s hogyan segíthetnek az összpontosításban. Felejtsük el a diétákat! Intsünk búcsút az evéssel kapcsolatos stressznek! Többé nem kell elhagynunk tápláléktípusokat, nem kell éheznünk, és azon sem kell aggódnunk, mit szabad ennünk, és mit nem. Egyszerű tippek, amelyek működnek Dr. Emily Leeming a legújabb komplex tudományos eredmények alapján kidolgozott tíz olyan, a gyakorlatban is hasznosítható tanácsot, amelyeknek a segítségével javíthatjuk a testi, a lelki és a szellemi egészségünket is.

Leeming, Emily

A briliáns bél - Új módszer a bél-agy kapcsolat egészségének megőrzésére

Borító ár
5 999 Ft
Kötött ár
5 399 Ft
Termék részletes adatai
Szerző
Leeming, Emily
ISBN
9789636044039
Egyéb szerzőség
Molnár Csaba (ford.)
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
2025
Egyéb információk
413 o.
Kiadás pontos dátuma
2025.08.08
Kiadó
Libri
Cikkszám
3001093322
Alcím
új módszer a bél-agy kapcsolat egészségének megőrzésére

Darabszám
Teljes leírás
Ma már egyre többen vannak tisztában azzal, hogy a bélrendszer nemcsak a táplálékok felvételére szolgál, hanem nagy hatással van az érzelmeinkre is. Nem véletlenül hívják újabban második agynak. Dr. Emily Leeming könyvéből kiderülnek ennek a „második agynak” a titkai, és megtudhatjuk azt is, hogy a bélbaktériumok miként javíthatják a hangulatunkat, segíthetnek a kognitív képességeink fejlesztésében, valamint az agyműködés serkentésében is. Bél-agy forradalom A mikrobiom működését kutató dietetikus, dr. Emily Leeming a legújabb tudományos kutatások alapján mutatja be az elfogyasztott ételek és a hangulatunk közötti összefüggéseket. Ép bélben ép lélek Ismerjük meg, hogy az elfogyasztott ételek és a táplálkozási szokásaink miként javíthatják a memóriát, s hogyan segíthetnek az összpontosításban. Felejtsük el a diétákat! Intsünk búcsút az evéssel kapcsolatos stressznek! Többé nem kell elhagynunk tápláléktípusokat, nem kell éheznünk, és azon sem kell aggódnunk, mit szabad ennünk, és mit nem. Egyszerű tippek, amelyek működnek Dr. Emily Leeming a legújabb komplex tudományos eredmények alapján kidolgozott tíz olyan, a gyakorlatban is hasznosítható tanácsot, amelyeknek a segítségével javíthatjuk a testi, a lelki és a szellemi egészségünket is.