Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
10%
Teljes leírás
Betül Tunc sütés iránti szeretete nyolcéves korában kezdődött az északkelet-törökországi Erzurumban, ahol a hosszú telek sötét, hűvös napjain édesanyjával és nővéreivel török péksüteményeket és finomságokat készítettek. Kulináris lelkesedése, különösen a tészták iránti rajongása az Egyesült Államokba költözése után sem csillapodott. Hangulatos, vintage stílusú videókat kezdett készíteni, és létrehozta a Turkuaz Kitchen nevű Instagram-oldalt. A mára már több platformon is elérhető Turkuaz Kitchen követőtábora világszerte dinamikusan növekszik. Első szakácskönyve 85 receptet tartalmaz édes és sós tésztákhoz, illetve az azokból készíthető ételekhez. A hagyományos török konyha és a szerző külföldi utazásai által ihletett szakácskönyv valódi gasztronómiai kincsesbánya, ahol a babkától és a darázscsípéstortától a pisztáciás baklaván, spenótos háromszögön és kardamomos zsemlén át a fokhagymás naan kenyérig és a tacóig mindenki megtalálja a szájízének megfelelőt. A személyes hangvételű bevezetők és a könnyen követhető receptleírások garantálják, hogy kezdők és gyakorlottabb otthonsütők is a konyhájukba varázsolhatnak egy kis darabkát Betül régi korokat idéző világából.

Hamarosan rendelhető

Betül Tunc

A babkától a tacóig

Borító ár
10 490 Ft
Várható ár
9 441 Ft

Várható megjelenés: 2025.09

Termék részletes adatai
Szerző
Betül Tunc
ISBN
9789635657018
Nyelv
magyar
Kiadó
HVG Könyvek
Cikkszám
3001094255

Teljes leírás
Betül Tunc sütés iránti szeretete nyolcéves korában kezdődött az északkelet-törökországi Erzurumban, ahol a hosszú telek sötét, hűvös napjain édesanyjával és nővéreivel török péksüteményeket és finomságokat készítettek. Kulináris lelkesedése, különösen a tészták iránti rajongása az Egyesült Államokba költözése után sem csillapodott. Hangulatos, vintage stílusú videókat kezdett készíteni, és létrehozta a Turkuaz Kitchen nevű Instagram-oldalt. A mára már több platformon is elérhető Turkuaz Kitchen követőtábora világszerte dinamikusan növekszik. Első szakácskönyve 85 receptet tartalmaz édes és sós tésztákhoz, illetve az azokból készíthető ételekhez. A hagyományos török konyha és a szerző külföldi utazásai által ihletett szakácskönyv valódi gasztronómiai kincsesbánya, ahol a babkától és a darázscsípéstortától a pisztáciás baklaván, spenótos háromszögön és kardamomos zsemlén át a fokhagymás naan kenyérig és a tacóig mindenki megtalálja a szájízének megfelelőt. A személyes hangvételű bevezetők és a könnyen követhető receptleírások garantálják, hogy kezdők és gyakorlottabb otthonsütők is a konyhájukba varázsolhatnak egy kis darabkát Betül régi korokat idéző világából.