Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
20%
Teljes leírás
A megszokott kilencvenkilenc recept helyet (pontosan eggyel) több mint kétszer ennyi szerepel Lajos Mari új szakácskönyvében. A dupla méret mellett érv egyrészt az olasz konyha színvonala és népszerűsége, másrészt a szerző személyes kötődése: nemcsak olasz szakot végzett eredetileg, de első férje - a lánya édesapja - olasz volt, így első kézből volt szerencséje megismerni a varázslatos itáliai konyhát. Több mint harmincöt év alatt több száz receptet gyűjtött össze, ezekből válogatta ki azt a kétszázat, amely méltón képviselheti az olasz konyhaművészetet, nem utolsósorban pedig minden alapanyag adott hazánkban is ahhoz, hogy el lehessen készíteni. A választékban helyet kaptak kényeztető falatkák, előételek, levesek, rizottók, tésztaételek, halas és húsos főfogások, egytálételek, saláták, köretek, pizzák és lepények, illetve desszertek. A szöveget színes fényképek kísérik. A kötet jó alap lehet mindenkinek, aki szeretne kipróbálni olasz ételeket, finomságokat. "www.kello.hu © minden jog fenntartva"
Lajos Mari (1943-)

199 mesés olasz étel

Borító ár
5 300 Ft
Aktuális online ár
4 240 Ft
Termék részletes adatai
Szerző
Lajos Mari (1943-)
ISBN
9789633412565
Egyéb szerzőség
Hemző Károly (1928-2012) (fotó)
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
2017
Méret
159 o. : ill., színes ; 29 cm
Kiadó
Central Kv.
Cikkszám
3001032612
Sorozatcím
Nők lapja műhely ; 1785-5667

Darabszám
Teljes leírás
A megszokott kilencvenkilenc recept helyet (pontosan eggyel) több mint kétszer ennyi szerepel Lajos Mari új szakácskönyvében. A dupla méret mellett érv egyrészt az olasz konyha színvonala és népszerűsége, másrészt a szerző személyes kötődése: nemcsak olasz szakot végzett eredetileg, de első férje - a lánya édesapja - olasz volt, így első kézből volt szerencséje megismerni a varázslatos itáliai konyhát. Több mint harmincöt év alatt több száz receptet gyűjtött össze, ezekből válogatta ki azt a kétszázat, amely méltón képviselheti az olasz konyhaművészetet, nem utolsósorban pedig minden alapanyag adott hazánkban is ahhoz, hogy el lehessen készíteni. A választékban helyet kaptak kényeztető falatkák, előételek, levesek, rizottók, tésztaételek, halas és húsos főfogások, egytálételek, saláták, köretek, pizzák és lepények, illetve desszertek. A szöveget színes fényképek kísérik. A kötet jó alap lehet mindenkinek, aki szeretne kipróbálni olasz ételeket, finomságokat. "www.kello.hu © minden jog fenntartva"