Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
25%
Teljes leírás
A Tortoma Kiadó gondozásában immár a negyedik olyan szakácskönyv lát napvilágot, amely nem csupán az adott tájegység hagyományos ételeit mutatja be, de a több mint száz háziasszonyon keresztül az uralkodó trendeket, aktuális szokásokat is beemeli a klasszikus receptek közé. A gyűjtemény a korábbi kötetek (100 gyergyószéki recept, 202218070; 100 dabasi recept, 202413055; 100 erdővidéki recept, 202416045) szerves folytatásaként lép az olvasók elé. A féltve őrzött családi recepteket, a generációk óta hagyományozott ételeket, valamint a kicsik és nagyok kedvenceit egyaránt megismerhetjük, és otthon is elkészíthetjük. A komolyabb gasztronómiai tudást igénylő receptek és fogások mellett találunk könnyen elkészíthető ételeket is, ki-ki saját tudása szerint válogathat a gyűjtemény egyes darabjai közül. A bevezető gondolatok után az előételek, a levesek, a főételek, illetve a desszertek következnek.

100 sepsiszéki recept, több mint 100 sepsiszéki háziasszony

Borító ár
5 990 Ft
Aktuális online ár
4 493 Ft
Termék részletes adatai
ISBN
9786069716236
Egyéb szerzőség
Balázs Melinda (közrem.);Demeter Katalin (közrem.);Ferencz Anikó (fotó);Lázár Szilárd (fotó);Jánossy Alíz (szerk.)
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
2022
Méret
232 o.
Kiadó
Tortoma
Cikkszám
3001088199

Darabszám
Teljes leírás
A Tortoma Kiadó gondozásában immár a negyedik olyan szakácskönyv lát napvilágot, amely nem csupán az adott tájegység hagyományos ételeit mutatja be, de a több mint száz háziasszonyon keresztül az uralkodó trendeket, aktuális szokásokat is beemeli a klasszikus receptek közé. A gyűjtemény a korábbi kötetek (100 gyergyószéki recept, 202218070; 100 dabasi recept, 202413055; 100 erdővidéki recept, 202416045) szerves folytatásaként lép az olvasók elé. A féltve őrzött családi recepteket, a generációk óta hagyományozott ételeket, valamint a kicsik és nagyok kedvenceit egyaránt megismerhetjük, és otthon is elkészíthetjük. A komolyabb gasztronómiai tudást igénylő receptek és fogások mellett találunk könnyen elkészíthető ételeket is, ki-ki saját tudása szerint válogathat a gyűjtemény egyes darabjai közül. A bevezető gondolatok után az előételek, a levesek, a főételek, illetve a desszertek következnek.