Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
25%
Teljes leírás
Korábban Győzike nejeként ismerte az ország bulvárt néző-olvasó fele Gáspár Beát, aki azonban mára önmaga jogán híresség, hisz nemcsak a saját konyhájában, majd a televízió műsorán bizonyította gasztronómiai tudását, hanem azzal is, hogy immár a második szakácskönyve jelenik meg. Ételei a hagyományos ízlésvilágot idézik, az ízletes-fűszeres magyar konyhaművészet házias legjava köszön vissza szép színes oldalakról. Sült libamáj kakukkfűvel, marhahúsleves, kolbásszal töltött karaj almakrémmel, hentestokány, cigánypecsenye, vadas marha zsemlegombóccal, csülök pékné módra, pozsonyi kifli, mákosguba, puncstorta, tepertős pogácsa - mintha csak egy régivágású vendéglő étlapját szemezgetnénk. A fogásokat három fejezetbe rendezve találjuk meg a kötetben: a sort az Előételek és levesek nyitják meg, ezt követik a Főételek és saláták, valamint az Édes és sós sütemények, kelt tészták. A szép, mutatóval záruló szakácskönyv remek ötlettár lehet azok számára, akik a magyaros ízvilágot kedvelik, ilyesfajta recepteket próbálnának ki. "www.kello.hu © minden jog fenntartva"

Ez a termék jelenleg nem elérhető

Gáspár Bea (1974-)

Bea konyhája 2.

Borító ár
4 990 Ft
Aktuális online ár
3 743 Ft
Termék részletes adatai
Szerző
Gáspár Bea (1974-)
ISBN
9786155417634
Egyéb szerzőség
Körmendi Imre (fotó)
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
2020
Méret
157, [2] o.
Kiadó
Boook K.
Cikkszám
3001055679

Darabszám
Teljes leírás
Korábban Győzike nejeként ismerte az ország bulvárt néző-olvasó fele Gáspár Beát, aki azonban mára önmaga jogán híresség, hisz nemcsak a saját konyhájában, majd a televízió műsorán bizonyította gasztronómiai tudását, hanem azzal is, hogy immár a második szakácskönyve jelenik meg. Ételei a hagyományos ízlésvilágot idézik, az ízletes-fűszeres magyar konyhaművészet házias legjava köszön vissza szép színes oldalakról. Sült libamáj kakukkfűvel, marhahúsleves, kolbásszal töltött karaj almakrémmel, hentestokány, cigánypecsenye, vadas marha zsemlegombóccal, csülök pékné módra, pozsonyi kifli, mákosguba, puncstorta, tepertős pogácsa - mintha csak egy régivágású vendéglő étlapját szemezgetnénk. A fogásokat három fejezetbe rendezve találjuk meg a kötetben: a sort az Előételek és levesek nyitják meg, ezt követik a Főételek és saláták, valamint az Édes és sós sütemények, kelt tészták. A szép, mutatóval záruló szakácskönyv remek ötlettár lehet azok számára, akik a magyaros ízvilágot kedvelik, ilyesfajta recepteket próbálnának ki. "www.kello.hu © minden jog fenntartva"