Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
23%
Teljes leírás
"Ez nem egy szakácskönyv. Még csak nem is recepteskönyv." - szögezi le rögtön a beköszöntőjében Szulák Andrea. De hogyha nem erről van szó, akkor milyen kötetet tarthat kezében az olvasó? Nos, nem másról van szó, mint hogy az énekesnő bepillantást enged a magánszférájába, ahol ő maga is töltődik - ennek pedig fontos része a konyhában való kedvvel-lelkesedéssel végzett sütés-főzés. Ennek megfelelően a kedvencként felsorolt recepteket személyes hangvételű történetek, anekdoták, nosztalgikus emlékek kötik össze, csupa szívmelengető epizód a művésznő életéből. Természetesen a kötet szakácskönyvként is forgatható: valamennyi receptet érdemes kipróbálni, s miközben készül a mustáros tarja, a gombás kagylótészta, a gazpacho, a joghurtos gyümölcsleves, a gesztenyés pulykamell, a tejben főtt bableves, vagy az ököruszályleves, addig kényelmesen elolvashatunk egy-egy kellemes sztorit, nézegethetjük a színes fényképeket Szulák Andreáról és kedvenc fogásairól. "www.kello.hu © minden jog fenntartva"
Szulák Andrea (1964-)

Jutalomfalatok (Szulák Andrea)

Borító ár
4 999 Ft
Aktuális online ár
3 849 Ft
Termék részletes adatai
Szerző
Szulák Andrea (1964-)
ISBN
9789632936703
Egyéb szerzőség
Bali Sándor (1979-) (fotó);Kiss Péter (fotó)
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
2017
Méret
17x23 cm
Kiadó
Athenaeum
Cikkszám
3001030677

Darabszám
Teljes leírás
"Ez nem egy szakácskönyv. Még csak nem is recepteskönyv." - szögezi le rögtön a beköszöntőjében Szulák Andrea. De hogyha nem erről van szó, akkor milyen kötetet tarthat kezében az olvasó? Nos, nem másról van szó, mint hogy az énekesnő bepillantást enged a magánszférájába, ahol ő maga is töltődik - ennek pedig fontos része a konyhában való kedvvel-lelkesedéssel végzett sütés-főzés. Ennek megfelelően a kedvencként felsorolt recepteket személyes hangvételű történetek, anekdoták, nosztalgikus emlékek kötik össze, csupa szívmelengető epizód a művésznő életéből. Természetesen a kötet szakácskönyvként is forgatható: valamennyi receptet érdemes kipróbálni, s miközben készül a mustáros tarja, a gombás kagylótészta, a gazpacho, a joghurtos gyümölcsleves, a gesztenyés pulykamell, a tejben főtt bableves, vagy az ököruszályleves, addig kényelmesen elolvashatunk egy-egy kellemes sztorit, nézegethetjük a színes fényképeket Szulák Andreáról és kedvenc fogásairól. "www.kello.hu © minden jog fenntartva"