Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
23%
Teljes leírás
A természetelvű, tudatos életvezetés paradigmái mentén épül fel a rendkívül gondosan tipografált, ínycsiklandó fotókkal illusztrált kötet, mely életvezetési tanácsadó kézikönyvként és szakácskönyvként egyaránt forgatható. A receptek az alábbi csábító fejezeteket követik: a konyhaművészet és az egészséges konyha, jó gondolatokat és ötleteket ébresztő ételek, jó hangulatot ébresztő ételek, evés a szeretetért, enni és élvezetesen fogyni, helyes táplálkozás böjt után, evés és boldog öregedés, az ivás művészete. Az egyes fejezetekhez hosszabb életmódtanácsokkal szolgáló, illetve az adott fejezet ételeihez kapcsolódó, ezoterikus szemléletű és stílusú „elméleti” bevezető csatlakozik , a receptek tápanyag-összetételét, savasságát vagy a termikus besorolásnak megfelelő fokozatot színes piktogramok jelzik. Az egészséges életmód híveinek javasolható a szerők életrajzával záródó, igényes kötet.

Dahlke, Rüdiger (1951-);Neumayr, Dorothea

Evésről, ivásról és az életről

Borító ár
4 400 Ft
Aktuális online ár
3 388 Ft
Termék részletes adatai
Szerző
Dahlke, Rüdiger (1951-);Neumayr, Dorothea
ISBN
9789639652583
Egyéb szerzőség
Bak Judit (ford.)
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
2008
Méret
24 cm
Kiadó
Bioenergetic
Cikkszám
3000148968
Alcím
főzzünk érzékeink örömére: 89 recept különleges alkalmakra

Darabszám
Teljes leírás
A természetelvű, tudatos életvezetés paradigmái mentén épül fel a rendkívül gondosan tipografált, ínycsiklandó fotókkal illusztrált kötet, mely életvezetési tanácsadó kézikönyvként és szakácskönyvként egyaránt forgatható. A receptek az alábbi csábító fejezeteket követik: a konyhaművészet és az egészséges konyha, jó gondolatokat és ötleteket ébresztő ételek, jó hangulatot ébresztő ételek, evés a szeretetért, enni és élvezetesen fogyni, helyes táplálkozás böjt után, evés és boldog öregedés, az ivás művészete. Az egyes fejezetekhez hosszabb életmódtanácsokkal szolgáló, illetve az adott fejezet ételeihez kapcsolódó, ezoterikus szemléletű és stílusú „elméleti” bevezető csatlakozik , a receptek tápanyag-összetételét, savasságát vagy a termikus besorolásnak megfelelő fokozatot színes piktogramok jelzik. Az egészséges életmód híveinek javasolható a szerők életrajzával záródó, igényes kötet.