Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
25%
Teljes leírás
A kenyérsütés és péksütemény-készítés alap- és haladó szintjével ismerkedhetünk meg Valesa Schell küllemében is szép, rengeteg látványos, színes fényképpel kísért kötetét fellapozva. Az első részben a szerző bemutatja az otthoni munkához szükséges eszközöket és a felhasználható alapanyagokat, majd egy-egy fejezetet szentel a kenyérsütés négy fő módozatának: az élesztős, a kovászos, az ún. madre kovászos, illetve a főzött, áztatott hozzávalókkal operáló módszereknek. A folytatásban megismerkedhetünk a zsemlék és bagettek készítésével, a vadélesztős receptekkel, a teljes kiőrlésű kenyerek sütésével, és azokkal a receptekkel is, amelyekben különleges liszt- és gabonafajták (pl tönke, kamut, manitoba stb.) szerepelnek. A szerző lépésről lépésre, részletekbe menően ír le minden tennivalót, ezért kezdők is bátran próbálkozhatnak dolgozni az iránymutatásai alapján. Az eligazodást mutató segíti a kötet végén.
Schell, Valesa

A kenyérsütés iskolája

Borító ár
5 999 Ft
Aktuális online ár
4 499 Ft
Termék részletes adatai
Szerző
Schell, Valesa
ISBN
9789635821136
Egyéb szerzőség
Csősz Róbert (1975-) (ford.)
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
2021
Méret
191 o.
Kiadó
Alexandra
Cikkszám
3001065439
Alcím
kezdőtől a haladóig - kenyérsütés mindenkinek

Darabszám
Teljes leírás
A kenyérsütés és péksütemény-készítés alap- és haladó szintjével ismerkedhetünk meg Valesa Schell küllemében is szép, rengeteg látványos, színes fényképpel kísért kötetét fellapozva. Az első részben a szerző bemutatja az otthoni munkához szükséges eszközöket és a felhasználható alapanyagokat, majd egy-egy fejezetet szentel a kenyérsütés négy fő módozatának: az élesztős, a kovászos, az ún. madre kovászos, illetve a főzött, áztatott hozzávalókkal operáló módszereknek. A folytatásban megismerkedhetünk a zsemlék és bagettek készítésével, a vadélesztős receptekkel, a teljes kiőrlésű kenyerek sütésével, és azokkal a receptekkel is, amelyekben különleges liszt- és gabonafajták (pl tönke, kamut, manitoba stb.) szerepelnek. A szerző lépésről lépésre, részletekbe menően ír le minden tennivalót, ezért kezdők is bátran próbálkozhatnak dolgozni az iránymutatásai alapján. Az eligazodást mutató segíti a kötet végén.