Close
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Az összes kategória
    Filters
    Preferenciák
    Keresés
    15%

    A kenyérsütés iskolája

    5 099 Ft
    5 999 Ft
    - +
    Teljes leírás
    A kenyérsütés és péksütemény-készítés alap- és haladó szintjével ismerkedhetünk meg Valesa Schell küllemében is szép, rengeteg látványos, színes fényképpel kísért kötetét fellapozva. Az első részben a szerző bemutatja az otthoni munkához szükséges eszközöket és a felhasználható alapanyagokat, majd egy-egy fejezetet szentel a kenyérsütés négy fő módozatának: az élesztős, a kovászos, az ún. madre kovászos, illetve a főzött, áztatott hozzávalókkal operáló módszereknek. A folytatásban megismerkedhetünk a zsemlék és bagettek készítésével, a vadélesztős receptekkel, a teljes kiőrlésű kenyerek sütésével, és azokkal a receptekkel is, amelyekben különleges liszt- és gabonafajták (pl tönke, kamut, manitoba stb.) szerepelnek. A szerző lépésről lépésre, részletekbe menően ír le minden tennivalót, ezért kezdők is bátran próbálkozhatnak dolgozni az iránymutatásai alapján. Az eligazodást mutató segíti a kötet végén.
    Termék részletes adatai
    Szerző Schell, Valesa
    Vonalkód 9789635821136
    Nyelv magyar
    Egyéb szerzőség Csősz Róbert (ford.)
    Megjelenés éve 2021
    Alcím kezdőtől a haladóig - kenyérsütés mindenkinek
    Cikkszám 3001065439
    Méret 191 o.
    Kiadó Alexandra