Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
Teljes leírás
A drámai cím (A halál legyőzése) és a prózai borítókép (egy szakajtónyi friss zöldség) a maga sajátos módján pontos és nagyon tömör összegzése Bicsérdy Béla, a huszadik század első felében élt és alkotott legendás "életreformer" legutóbb 1936-ban kiadott kötetének, amelynek a témája az ún. makrobiotikus - vagyis húsmentes, az ételeket csak a maguk nyers mivoltában akceptáló - étkezés, és ezzel szoros összefüggésben egy teljes életmódprogram állandó testedzéssel, mértékletességgel és tanulással. Ez maga lenne Bicsérdy szerint a "paradicsomi út", amelyről tömegével tértek le az ennek okán rendre betegségekkel küzdő, idő előtt öregedő emberek. Ide ismét visszatalálni, a makrobiotikus szemléletből életmódot csinálni segít ez a könyv, amelynek több mint hatszáz oldalán részletekbe menően olvashatunk a szellemi-spirituális és eszmei háttérről, az elméleti magyarázatokról, és természetesen a gyakorlati megvalósításról. A kötet - amely messze túlmutat egy táplálkozási tanácsadó mű szintjén, s ma már inkább kultúrtörténeti érdekességként, mintsem iránymutatóként forgatható - a téma iránt elmélyülten érdeklődők figyelmére számíthat. "www.kello.hu © minden jog fenntartva"
Bicsérdy Béla (1872-1951)

A halál legyőzése

Aktuális online ár
2 255 Ft
Termék részletes adatai
Szerző
Bicsérdy Béla (1872-1951)
ISBN
9786155144370
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
[2016]
Méret
619 o.
Kiadó
Belső Egész-ség
Cikkszám
3001022854
Alcím
[az életnek évszázadokig terjedhető meghosszabbítása: makrobiotika] [a vénülés és az összes betegségek leküzdése minden életkorban kizárólag természetes úton]

Darabszám
Teljes leírás
A drámai cím (A halál legyőzése) és a prózai borítókép (egy szakajtónyi friss zöldség) a maga sajátos módján pontos és nagyon tömör összegzése Bicsérdy Béla, a huszadik század első felében élt és alkotott legendás "életreformer" legutóbb 1936-ban kiadott kötetének, amelynek a témája az ún. makrobiotikus - vagyis húsmentes, az ételeket csak a maguk nyers mivoltában akceptáló - étkezés, és ezzel szoros összefüggésben egy teljes életmódprogram állandó testedzéssel, mértékletességgel és tanulással. Ez maga lenne Bicsérdy szerint a "paradicsomi út", amelyről tömegével tértek le az ennek okán rendre betegségekkel küzdő, idő előtt öregedő emberek. Ide ismét visszatalálni, a makrobiotikus szemléletből életmódot csinálni segít ez a könyv, amelynek több mint hatszáz oldalán részletekbe menően olvashatunk a szellemi-spirituális és eszmei háttérről, az elméleti magyarázatokról, és természetesen a gyakorlati megvalósításról. A kötet - amely messze túlmutat egy táplálkozási tanácsadó mű szintjén, s ma már inkább kultúrtörténeti érdekességként, mintsem iránymutatóként forgatható - a téma iránt elmélyülten érdeklődők figyelmére számíthat. "www.kello.hu © minden jog fenntartva"