Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
25%
Teljes leírás
Egyre több helyről és irányból hallani, hogy az állati eredetű ételek fogyasztását drasztikusan csökkenteni kellene azért, hogy egészségünket minél tovább megőrizzük. A jelen kötet szerzője is tisztában van ezzel, de úgy látta, hogy számos tévhit és félreértés uralkodik a növényi alapú étrenddel kapcsolatban az emberek fejében. Carleigh Bodrug először online tette közzé kísérletező receptjeit és háztartási, bevásárlási tippjeit, amelyek amellett, hogy tisztán növényi alapúak, olajat sem tartalmaznak. A szerző éppen ezért először is az olajmentes sütés és főzés alapjaival ismerteti meg olvasóit, majd jeles dietetikusok, táplálkozási szakértők és szakorvosok kutatásait foglalja össze és beilleszti saját keretrendszerébe. Ezt követően a könyv már egy klasszikus szakácskönyvként lép olvasói elé: 140 ínycsiklandó receptet találunk benne, amelyek amellett, hogy a fenti ismérvek szerint lettek összeállítva, az elkészítésük sem valami bonyolult – a szerző így is minél szélesebb körben szeretné elterjeszteni a növényi alapú étkezést, nem kell ettől megijedni, könnyen be lehet azt építeni a napi rutinba.
Bodrug, Carleigh

Növényi étrend

Borító ár
6 690 Ft
Aktuális online ár
5 018 Ft
Termék részletes adatai
Szerző
Bodrug, Carleigh
ISBN
9789635074778
Egyéb szerzőség
Horváthné Kun Melinda (ford.)
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
cop. 2023
Méret
280 o.
Kiadó
Édesvíz
Cikkszám
3001081349
Alcím
több mint 140 ínycsiklandozó, növényi alapú, olajmentes, könnyű recept

Darabszám
Teljes leírás
Egyre több helyről és irányból hallani, hogy az állati eredetű ételek fogyasztását drasztikusan csökkenteni kellene azért, hogy egészségünket minél tovább megőrizzük. A jelen kötet szerzője is tisztában van ezzel, de úgy látta, hogy számos tévhit és félreértés uralkodik a növényi alapú étrenddel kapcsolatban az emberek fejében. Carleigh Bodrug először online tette közzé kísérletező receptjeit és háztartási, bevásárlási tippjeit, amelyek amellett, hogy tisztán növényi alapúak, olajat sem tartalmaznak. A szerző éppen ezért először is az olajmentes sütés és főzés alapjaival ismerteti meg olvasóit, majd jeles dietetikusok, táplálkozási szakértők és szakorvosok kutatásait foglalja össze és beilleszti saját keretrendszerébe. Ezt követően a könyv már egy klasszikus szakácskönyvként lép olvasói elé: 140 ínycsiklandó receptet találunk benne, amelyek amellett, hogy a fenti ismérvek szerint lettek összeállítva, az elkészítésük sem valami bonyolult – a szerző így is minél szélesebb körben szeretné elterjeszteni a növényi alapú étkezést, nem kell ettől megijedni, könnyen be lehet azt építeni a napi rutinba.