Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
15%
Teljes leírás
Exkluzív szakácskönyvvel jelentkezik Horváth Alexandra, az Egy csipet torta nevű közösségi oldal és gasztroblog, szerzője, s azoknak a káprázatos, modern és stílusos tortakölteményeknek az alkotója, amelyeknek a képe látható az oldalon. Alexandra most a nagyközönséggel is megosztja legkedvesebb receptjeit, méghozzá sajátos szerkesztési elvek mentén hat fejezetbe rendezve. Ezek a vezérszálak nem mások, mint meghatározó hangulatok, amelyekre utalnak a címek is: Lendület, Kimerülés, Töltődés, Pezsgés, Mindennapok és Harmónia. Az egyes részeket személyes hangvételű írások vezetik fel, amelyekben a szerző elmeséli, hogy ő miként kötődik ezekhez a fogalmakhoz, s miért éppen azokat a bizonyos recepteket választotta ki. A repertoáron szereplő - többnyire édes, néha sós - receptek a haladó szellemű, ízélményre és esztétikai hatásra egyaránt figyelő gasztronómiai trendeket követik. Elkészítésükhöz némi gyakorlat nem árt, de korántsem jelentenek teljesíthetetlen kihívást - az eredmény pedig a mestercukrászok keze munkáját idézi. A szép színes fotókkal illusztrált kiadvány végén tárgymutató segíti a keresést.

Ez a termék jelenleg nem elérhető

Horváth Alexandra

Hangulatfüggő

Borító ár
10 920 Ft
Aktuális online ár
9 282 Ft
Termék részletes adatai
Szerző
Horváth Alexandra
ISBN
9786150032986
Egyéb szerzőség
Török-Bognár Renáta (fotó)
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
2018
Méret
265 o.
Kiadó
Bonex Press
Cikkszám
3001046297

Darabszám
Teljes leírás
Exkluzív szakácskönyvvel jelentkezik Horváth Alexandra, az Egy csipet torta nevű közösségi oldal és gasztroblog, szerzője, s azoknak a káprázatos, modern és stílusos tortakölteményeknek az alkotója, amelyeknek a képe látható az oldalon. Alexandra most a nagyközönséggel is megosztja legkedvesebb receptjeit, méghozzá sajátos szerkesztési elvek mentén hat fejezetbe rendezve. Ezek a vezérszálak nem mások, mint meghatározó hangulatok, amelyekre utalnak a címek is: Lendület, Kimerülés, Töltődés, Pezsgés, Mindennapok és Harmónia. Az egyes részeket személyes hangvételű írások vezetik fel, amelyekben a szerző elmeséli, hogy ő miként kötődik ezekhez a fogalmakhoz, s miért éppen azokat a bizonyos recepteket választotta ki. A repertoáron szereplő - többnyire édes, néha sós - receptek a haladó szellemű, ízélményre és esztétikai hatásra egyaránt figyelő gasztronómiai trendeket követik. Elkészítésükhöz némi gyakorlat nem árt, de korántsem jelentenek teljesíthetetlen kihívást - az eredmény pedig a mestercukrászok keze munkáját idézi. A szép színes fotókkal illusztrált kiadvány végén tárgymutató segíti a keresést.