Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
5%
Teljes leírás
Magyarországon a füstölésnek nagy hagyományai vannak, hiszen szinte minden falusi portán vágnak disznót, és a füstölés munkafázisa a különféle húsok tartósítása, ízesítése szempontjából elengedhetetlen. A szerző a sertéshúsból készült szalámik, sonkák, kolbászok tartósítási eljárásának bemutatásán túl arról is szól, hogyan lehet a különféle halakat füstöléssel konzerválni.
Binder, Egon

Füstölés / Házunk táján

Borító ár
3 500 Ft
Aktuális online ár
3 325 Ft
Termék részletes adatai
Szerző
Binder, Egon
ISBN
9789632867571
Egyéb szerzőség
Sulán Zsófia (ford.);Selveris, Johannis (ill.)
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
[2020], cop. 2011
Méret
121 o.
Kiadó
Mezőgazda Kv.
Cikkszám
3001057871
Alcím
hús, kolbászféleségek, hal
Sorozatcím
Házunk táján ; 0238-7271

Darabszám
Teljes leírás
Magyarországon a füstölésnek nagy hagyományai vannak, hiszen szinte minden falusi portán vágnak disznót, és a füstölés munkafázisa a különféle húsok tartósítása, ízesítése szempontjából elengedhetetlen. A szerző a sertéshúsból készült szalámik, sonkák, kolbászok tartósítási eljárásának bemutatásán túl arról is szól, hogyan lehet a különféle halakat füstöléssel konzerválni.