Close
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Az összes kategória
    Filters
    Preferenciák
    Keresés
    15%

    Csokoládé Biblia

    8 415 Ft
    9 900 Ft
    - +
    Teljes leírás
    A francia cukrászművészet hagyományainak szellemében adja át a szakma műhelytitkait a neves nemzetközi iskola, a Le Cordon Bleu International. Ebben a kötetben az ő csokoládés receptjeik közül ismerhetünk meg száznyolcvan kiváló finomságot, részletesen leírva ezek készítési módját. A koncepció az, hogy a hét fejezet mindegyikében helyet kaptak cukrásztechnikai fogások, módszerek részletes ismertetői, majd ezeket receptek követik, amelyekkel próbára is tehetjük megszerzett tudásunkat. Az első részből például kiderül, hogyan készül a tökéletes ganache, piskótatekercs és "áthúzás", vagyis bevonás mázzal. A folytatásban olvashatunk az omlós tészta készítéséről, nyújtásról és formába simításról; a csokis tojáshab és a tökéletes felfújt előállításáról; az angolkrémről, égetett tésztáról, habformázásról és -mintázásról; a csokoládé temperálásáról, a bonbon kiöntéséról, mártásáról és díszítéséről; valamint a különféle csokidíszek (csokivirág, csokirózsa, forgács, halacska, spirál, csepp, csík) készítéséről. Ezeknek farvizén megannyi kiváló - klasszikus és ínyenc - csokoládés recept közül válogathatunk, amelyeket gyönyörű színes fényképek jelenítenek meg. A kiadvány végén találjuk a szójegyzéket és mutatót. "www.kello.hu © minden jog fenntartva"
    Termék részletes adatai
    Vonalkód 9789635161164
    ISBN 9789635161164, 9789635160761
    Nyelv magyar
    Egyéb szerzőség Kertész Luca (ford.);Le Cordon Bleu (Paris) (közread.)
    Megjelenés éve 2021
    Kiadó Geopen
    Alcím 180 recept a híres francia cukrásziskola séfjeitől
    Cikkszám 3001075626
    Méret 415 o.