Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
5%
Teljes leírás
Elsősorban borászati szakágon élelmiszer-kémiával és -biokémiával foglalkozó szakemberek és szakirányú felsőoktatásban tanuló hallgatók figyelmére számíthat a kötet, amely a korábban Borászat néven megjelent (200608275), műfajában klasszikusnak számító mű egyik részéből lett önálló szakkönyvvé. Elsőként a szőlő érésének biokémiájáról olvashatunk, majd olyan témák kerülnek részletes tárgyalásra, mint a must és a bor kémiai összetétele, az erjedés biokémiája, vagy a bor fejlődésének kémiája. A kiadvány végén találjuk az irodalomjegyzéket és a keresést segítő tárgymutatót. "www.kello.hu © minden jog fenntartva"

Ez a termék jelenleg nem elérhető

Kállay Miklós (1949-)

Borászati kémia - Borászat 2.

Borító ár
3 900 Ft
Aktuális online ár
3 705 Ft
Termék részletes adatai
Szerző
Kállay Miklós (1949-)
ISBN
9789632865720
Nyelv
magyar
Cikkszám
3000179954

Darabszám
Teljes leírás
Elsősorban borászati szakágon élelmiszer-kémiával és -biokémiával foglalkozó szakemberek és szakirányú felsőoktatásban tanuló hallgatók figyelmére számíthat a kötet, amely a korábban Borászat néven megjelent (200608275), műfajában klasszikusnak számító mű egyik részéből lett önálló szakkönyvvé. Elsőként a szőlő érésének biokémiájáról olvashatunk, majd olyan témák kerülnek részletes tárgyalásra, mint a must és a bor kémiai összetétele, az erjedés biokémiája, vagy a bor fejlődésének kémiája. A kiadvány végén találjuk az irodalomjegyzéket és a keresést segítő tárgymutatót. "www.kello.hu © minden jog fenntartva"