Close
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Az összes kategória
    Filters
    Preferenciák
    Keresés
    8%

    Szuvidálás

    6 348 Ft
    6 900 Ft
    - +
    Teljes leírás
    Nem is olyan régóta létezik a csúcsgasztronómiában a szuvidálás módszere; a kifejezés eredeti változata a francia "sous vide", ami annyit tesz, hogy vákuum alatt. Az eljárást az 1970-es évek közepén egy Michelin-csillagos séf, Georges Pralus fejlesztette ki, aki a libamáj készítésének tökéletes módját kutatta, és egy másik mesterszakács, Bruno Goussault fejlesztette tovább, hogy az Air France légitársaság első osztályán utazóknak gourmet minőségű fogásokat tudjanak kínálni. A szuvidálás lényege, hogy az étel légmentesen lezárt tasakokban, vízfürdőbe helyezve, ott állandó - pontosan meghatározott -hőmérsékleten tartva készül el.
    Termék részletes adatai
    Szerző Koch, Michael
    Kötésfajta kötött ; 6900,- Ft
    Vonalkód 9789634479086
    Nyelv magyar
    Egyéb szerzőség Keresnyei Boglárka (ford.)
    Alcím szuvidálás hal, hús és zöldség tökéletesre főzve
    ÚK szám 202102059
    Cikkszám 3001056916
    Méret 0/0 (0)