Close
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Az összes kategória
    Filters
    Preferenciák
    Keresés
    15%

    Szuvidálás

    5 865 Ft
    6 900 Ft
    - +
    Teljes leírás
    Nem is olyan régóta létezik a csúcsgasztronómiában a szuvidálás módszere; a kifejezés eredeti változata a francia "sous vide", ami annyit tesz, hogy vákuum alatt. Az eljárást az 1970-es évek közepén egy Michelin-csillagos séf, Georges Pralus fejlesztette ki, aki a libamáj készítésének tökéletes módját kutatta, és egy másik mesterszakács, Bruno Goussault fejlesztette tovább, hogy az Air France légitársaság első osztályán utazóknak gourmet minőségű fogásokat tudjanak kínálni. A szuvidálás lényege, hogy az étel légmentesen lezárt tasakokban, vízfürdőbe helyezve, ott állandó - pontosan meghatározott -hőmérsékleten tartva készül el.
    Termék részletes adatai
    Szerző Koch, Michael
    Vonalkód 9789634479086
    Nyelv magyar
    Egyéb szerzőség Keresnyei Boglárka (ford.)
    Alcím szuvidálás hal, hús és zöldség tökéletesre főzve
    Cikkszám 3001056916
    Méret 222 o.
    Kiadás éve 2020
    Kiadó Alexandra