Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
25%
Teljes leírás
Nem is olyan régóta létezik a csúcsgasztronómiában a szuvidálás módszere; a kifejezés eredeti változata a francia "sous vide", ami annyit tesz, hogy vákuum alatt. Az eljárást az 1970-es évek közepén egy Michelin-csillagos séf, Georges Pralus fejlesztette ki, aki a libamáj készítésének tökéletes módját kutatta, és egy másik mesterszakács, Bruno Goussault fejlesztette tovább, hogy az Air France légitársaság első osztályán utazóknak gourmet minőségű fogásokat tudjanak kínálni. A szuvidálás lényege, hogy az étel légmentesen lezárt tasakokban, vízfürdőbe helyezve, ott állandó - pontosan meghatározott -hőmérsékleten tartva készül el.
Koch, Michael

Szuvidálás

Borító ár
6 900 Ft
Aktuális online ár
5 175 Ft
Termék részletes adatai
Szerző
Koch, Michael
ISBN
9789634479086
Egyéb szerzőség
Keresnyei Boglárka (ford.)
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
2020
Méret
222 o.
Kiadó
Alexandra
Cikkszám
3001056916
Alcím
szuvidálás hal, hús és zöldség tökéletesre főzve

Darabszám
Teljes leírás
Nem is olyan régóta létezik a csúcsgasztronómiában a szuvidálás módszere; a kifejezés eredeti változata a francia "sous vide", ami annyit tesz, hogy vákuum alatt. Az eljárást az 1970-es évek közepén egy Michelin-csillagos séf, Georges Pralus fejlesztette ki, aki a libamáj készítésének tökéletes módját kutatta, és egy másik mesterszakács, Bruno Goussault fejlesztette tovább, hogy az Air France légitársaság első osztályán utazóknak gourmet minőségű fogásokat tudjanak kínálni. A szuvidálás lényege, hogy az étel légmentesen lezárt tasakokban, vízfürdőbe helyezve, ott állandó - pontosan meghatározott -hőmérsékleten tartva készül el.