Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
10%
Teljes leírás
Az étkezés testnek-léleknek legjobb, legminőségibb módja, ha azt készítjük és fogyasztjuk el, amit mi magunk termesztettünk a kiskertben, de akár egy balkonon vagy ablakpárkányon. A Trend bookazine korábbi számai közül több is támogatta úgy a kertészkedést, házi növénytermesztést, mint a főzést, és most ismét egy olyan kiadvány kerül megjelenésre a szériában, ami mindkettőt támogatja: éppúgy közöl kertápolási, zöldség- és gyümölcstermesztési tippeket, mint egészséges recepteket. Az első három részből kiderül, miként készítsük elő kis kertünket arra, hogy később csodás és finom terményekkel ajándékozzon meg bennünket; milyen érvek szólnak a saját termények mellett; és miként termesszünk akár lakásban, cserépben. A folytatásban egy-egy fejezet keretei közt kapunk szimultán kertészeti és konyhaművészeti tippeket a gyökérzöldségekkel, borsóval és babbal, káposztafélékkel, salátákkal, paradicsommal, évelőkkel, tökfélékkel, hagymákkal, gyümölcsökkel, zöldfűszerekkel kapcsolatban. A sok színes fényképpek kísért bookazine végén kapott helyet a vetési naptár és az index. "www.kello.hu © minden jog fenntartva"

Palcsek Zsuzsanna (szerk.)

Kert és konyha (Trend Bookazine)

Borító ár
3 990 Ft
Kötött ár
3 591 Ft
Termék részletes adatai
Szerző
Palcsek Zsuzsanna (szerk.)
ISBN
9786156344755, 9772631145795
Egyéb szerzőség
Sóskuthy György (1960-) (ford.)
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
2025
Méret
130 o.
Kiadás pontos dátuma
2025.04.19
Kiadó
IQ Press
Cikkszám
3001092379
Alcím
ízletes termények ágyástól a tányérig
Sorozatcím
Trend bookazine ; 2631-1453 ; 2025/2.

Darabszám
Teljes leírás
Az étkezés testnek-léleknek legjobb, legminőségibb módja, ha azt készítjük és fogyasztjuk el, amit mi magunk termesztettünk a kiskertben, de akár egy balkonon vagy ablakpárkányon. A Trend bookazine korábbi számai közül több is támogatta úgy a kertészkedést, házi növénytermesztést, mint a főzést, és most ismét egy olyan kiadvány kerül megjelenésre a szériában, ami mindkettőt támogatja: éppúgy közöl kertápolási, zöldség- és gyümölcstermesztési tippeket, mint egészséges recepteket. Az első három részből kiderül, miként készítsük elő kis kertünket arra, hogy később csodás és finom terményekkel ajándékozzon meg bennünket; milyen érvek szólnak a saját termények mellett; és miként termesszünk akár lakásban, cserépben. A folytatásban egy-egy fejezet keretei közt kapunk szimultán kertészeti és konyhaművészeti tippeket a gyökérzöldségekkel, borsóval és babbal, káposztafélékkel, salátákkal, paradicsommal, évelőkkel, tökfélékkel, hagymákkal, gyümölcsökkel, zöldfűszerekkel kapcsolatban. A sok színes fényképpek kísért bookazine végén kapott helyet a vetési naptár és az index. "www.kello.hu © minden jog fenntartva"