Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Preferenciák
Teljes leírás
Az egészséges táplálkozás egyik feltétele étrendünk tudatos kialakítása. Ennek gyakorlati megvalósításához nyújt segítséget Carol Ann Rinzler. A rengeteg praktikus tanácsot tartalmazó kötet első részében a táplálkozással kapcsolatos alapvető fogalmak (emésztés, kalória, tápanyagszükséglet, étrend-kiegészítők) kerülnek tisztázásra, majd megtudhatjuk, hogy a szervezet melyik tápanyagtípust - fehérjéket, zsírokat, szénhidrátokat, vitaminokat stb. - mi módon dolgozza fel, hasznosítja. A továbbiakban általánosságban ír a szerző az evésről, olyan kérdésekre kitérve mint az éhség okai, a kedvenc étel kiválasztása, az ideális étrend vagy az éttermi fogyasztás. A könyv utolsó harmadának témája az élelmiszer- és gyógyszeripar (feldolgozás és főzés, fagyasztás, mesterséges adalékok, élelmiszerallergia stb.). Zárásképp tíz, tanulmányozásra ajánlott honlap címét, a tíz legnagyobb népszerűségnek örvendő táplálék leírását, valamint a tíz legegyszerűbb kalóriabevitel-csökkentő módszer ismertetőjét találjuk.

Ez a termék jelenleg nem elérhető

Rinzler, Carol Ann

Étkezz okosan! (Tantusz könyvek)

Aktuális online ár
299 Ft
Termék részletes adatai
Szerző
Rinzler, Carol Ann
ISBN
9789635455065
Egyéb szerzőség
Maráczi Orsolya (ford.)
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
2009
Méret
XX, 361 o.
Kiadó
Panem
Cikkszám
3000163487
Sorozatcím
Tantusz könyvek ; 2060-2065

Darabszám
Teljes leírás
Az egészséges táplálkozás egyik feltétele étrendünk tudatos kialakítása. Ennek gyakorlati megvalósításához nyújt segítséget Carol Ann Rinzler. A rengeteg praktikus tanácsot tartalmazó kötet első részében a táplálkozással kapcsolatos alapvető fogalmak (emésztés, kalória, tápanyagszükséglet, étrend-kiegészítők) kerülnek tisztázásra, majd megtudhatjuk, hogy a szervezet melyik tápanyagtípust - fehérjéket, zsírokat, szénhidrátokat, vitaminokat stb. - mi módon dolgozza fel, hasznosítja. A továbbiakban általánosságban ír a szerző az evésről, olyan kérdésekre kitérve mint az éhség okai, a kedvenc étel kiválasztása, az ideális étrend vagy az éttermi fogyasztás. A könyv utolsó harmadának témája az élelmiszer- és gyógyszeripar (feldolgozás és főzés, fagyasztás, mesterséges adalékok, élelmiszerallergia stb.). Zárásképp tíz, tanulmányozásra ajánlott honlap címét, a tíz legnagyobb népszerűségnek örvendő táplálék leírását, valamint a tíz legegyszerűbb kalóriabevitel-csökkentő módszer ismertetőjét találjuk.