Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
21%
Teljes leírás
Csokoládémánia című könyvében a nemzetközi szinten elismert ún. bean-to-bar csokoládékészítő mester, Dom Ramsey vezeti be olvasóit a csokoládéélvezet és -készítés művészetébe. Megismerhetjük a csokoládé kultúrtörténetét, a kakaófajtákat, azt a folyamatot, ahogy a nyers kakaóbab csokoládévá alakul át, felfedezhetjük a legfontosabb kakaótermesztő országokat (Elefántcsontparttól a Dominikai Köztársaságon át Ausztráliáig), és megtudhatjuk, miért okoz függőséget a csokoládé. A szerző hozzásegít minket, hogy felismerhessük az ízárnyalatokat, majd ezt követi a bean-to-bar csokoládé készítésének részletes bemutatása. A könyvből megismerhetünk több, csokoládéval kapcsolatos munkakört (tree-to-bar készítő, csokoládétermesztő, hivatásos kóstoló, bean-to-bar csokoládékészítő), a kiadvány végén pedig a világ harminc legjobb cukrászának és csokoládékészítőjének rendhagyó receptjei is megtalálhatók. A gazdagon illusztrált kötetet fogalomtár, valamint név- és tárgymutató zárja. "www.kello.hu © minden jog fenntartva"
Ramsey, Dom

Csokoládémánia

Borító ár
4 000 Ft
Aktuális online ár
3 160 Ft
Termék részletes adatai
Szerző
Ramsey, Dom
ISBN
9789633043721, 9789633043721
Egyéb szerzőség
Nagy Györgyi Eszter (ford.)
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
2016
Méret
224 o.
Kiadó
HVG Kv.
Cikkszám
3001024175

Darabszám
Teljes leírás
Csokoládémánia című könyvében a nemzetközi szinten elismert ún. bean-to-bar csokoládékészítő mester, Dom Ramsey vezeti be olvasóit a csokoládéélvezet és -készítés művészetébe. Megismerhetjük a csokoládé kultúrtörténetét, a kakaófajtákat, azt a folyamatot, ahogy a nyers kakaóbab csokoládévá alakul át, felfedezhetjük a legfontosabb kakaótermesztő országokat (Elefántcsontparttól a Dominikai Köztársaságon át Ausztráliáig), és megtudhatjuk, miért okoz függőséget a csokoládé. A szerző hozzásegít minket, hogy felismerhessük az ízárnyalatokat, majd ezt követi a bean-to-bar csokoládé készítésének részletes bemutatása. A könyvből megismerhetünk több, csokoládéval kapcsolatos munkakört (tree-to-bar készítő, csokoládétermesztő, hivatásos kóstoló, bean-to-bar csokoládékészítő), a kiadvány végén pedig a világ harminc legjobb cukrászának és csokoládékészítőjének rendhagyó receptjei is megtalálhatók. A gazdagon illusztrált kötetet fogalomtár, valamint név- és tárgymutató zárja. "www.kello.hu © minden jog fenntartva"