Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
20%
Teljes leírás
A magyar ember szereti a gyomrát, tartja a népi vélekedés, és valóban többnyire mindenki szeret jókat enni, ám nem mindegy, hogy mivel terheljük meg a gyomrunkat. A mennyiség és a minőség is nagyon fontos, erre hívja fel a figyelmet a kötet, amely bevezetőben számos az étkezésre vonatkozó jó tanáccsal látja el az olvasókat. Valamennyi ételféleség elkészítésekor nagy figyelmet kell szentelni a friss alapanyagoknak, kevesebb zsiradékot kell használni, lehetőleg ún. esszenciális zsírsavakat tartalmazó, hidegen sajtolt olajat, a vörös húsok helyett fogyasszunk fehér húsokat (csirke, pulyka, hal). Kerüljük a túlzott fűszerezést és sózást, ízesítésre friss zöldfűszereket (petrezselymet, zellert, bazsalikomit, stb. ) használjunk. Tartózkodjunk a csípős ételek és a túl hideg és túl meleg ételek fogyasztásától. Mérsékeljük a koffein és alkoholfogyasztást. Törekedjünk arra, hogy rostban gazdag ételeket együnk (zöldségeket, teljes kiőrlésű alapanyagokból készült péksüteményeket, kenyeret). A kefir és az élőflórás joghurt legyen mindennapi étkezéseink része, mert ezáltal emésztésünk is rendben lesz. Ezeket a tanácsokat betartva készíthetők el a kötetbe válogatott receptek, amelyek leírása mellett színes fotókon "mutatkoznak be" a különféle remek ételek. Mindazoknak ajánlható a szakácskönyv, aki tudatosan szeretnének étkezni, ezzel is meghosszabbítva egészséges életüket. "www.kello.hu © minden jog fenntartva"

Kerekes Sándor

Gyomorkímélő ételek - A gyógyító szakács

Borító ár
990 Ft
Aktuális online ár
792 Ft
Termék részletes adatai
Szerző
Kerekes Sándor
ISBN
9789636354756
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
[2014]
Méret
72 o.
Kiadó
I. P. C. Kv.
Cikkszám
3000233884

Darabszám
Teljes leírás
A magyar ember szereti a gyomrát, tartja a népi vélekedés, és valóban többnyire mindenki szeret jókat enni, ám nem mindegy, hogy mivel terheljük meg a gyomrunkat. A mennyiség és a minőség is nagyon fontos, erre hívja fel a figyelmet a kötet, amely bevezetőben számos az étkezésre vonatkozó jó tanáccsal látja el az olvasókat. Valamennyi ételféleség elkészítésekor nagy figyelmet kell szentelni a friss alapanyagoknak, kevesebb zsiradékot kell használni, lehetőleg ún. esszenciális zsírsavakat tartalmazó, hidegen sajtolt olajat, a vörös húsok helyett fogyasszunk fehér húsokat (csirke, pulyka, hal). Kerüljük a túlzott fűszerezést és sózást, ízesítésre friss zöldfűszereket (petrezselymet, zellert, bazsalikomit, stb. ) használjunk. Tartózkodjunk a csípős ételek és a túl hideg és túl meleg ételek fogyasztásától. Mérsékeljük a koffein és alkoholfogyasztást. Törekedjünk arra, hogy rostban gazdag ételeket együnk (zöldségeket, teljes kiőrlésű alapanyagokból készült péksüteményeket, kenyeret). A kefir és az élőflórás joghurt legyen mindennapi étkezéseink része, mert ezáltal emésztésünk is rendben lesz. Ezeket a tanácsokat betartva készíthetők el a kötetbe válogatott receptek, amelyek leírása mellett színes fotókon "mutatkoznak be" a különféle remek ételek. Mindazoknak ajánlható a szakácskönyv, aki tudatosan szeretnének étkezni, ezzel is meghosszabbítva egészséges életüket. "www.kello.hu © minden jog fenntartva"