Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
25%
Teljes leírás
A francia alapítású Le Cordon Bleu egy olyan intézmény, ahol a konyhaművészet és a vendéglátás legmagasabb fokát oktatják világszerte, szakáganként külön-külön is. Így egy speciális területnek számít az iskolán belül a pékmesterség is, amelynek alapfokú ismeretanyagába, majd haladó szintjébe is bepillantást enged ez a grandiózus, gyönyörű színes fényképekkel, érzékletes fázisfotó-sorozatokkal, magyarázó képi illusztrációkkal teli kötet, amely egyrészt tankönyv, másrészt kiváló receptgyűjtemény, amely a nemzetközi gasztronómia palettájáról kínál kiváló péksüteményeket kipróbálásra.

Ez a termék jelenleg nem elérhető

A pékmesterség magasiskolája

Borító ár
11 900 Ft
Aktuális online ár
8 925 Ft
Termék részletes adatai
ISBN
9789635161058
Egyéb szerzőség
Constantini, Delphine (fotó);Turrini, Juliette (fotó);Kertész Luca (ford.);Le Cordon Bleu International BV (Amsterdam) (közread.)
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
2022
Méret
319 o.
Kiadó
Geopen
Cikkszám
3001075096
Alcím
80 kenyér- és péksüteményrecept

Darabszám
Teljes leírás
A francia alapítású Le Cordon Bleu egy olyan intézmény, ahol a konyhaművészet és a vendéglátás legmagasabb fokát oktatják világszerte, szakáganként külön-külön is. Így egy speciális területnek számít az iskolán belül a pékmesterség is, amelynek alapfokú ismeretanyagába, majd haladó szintjébe is bepillantást enged ez a grandiózus, gyönyörű színes fényképekkel, érzékletes fázisfotó-sorozatokkal, magyarázó képi illusztrációkkal teli kötet, amely egyrészt tankönyv, másrészt kiváló receptgyűjtemény, amely a nemzetközi gasztronómia palettájáról kínál kiváló péksüteményeket kipróbálásra.