Close
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Az összes kategória
    Filters
    Preferenciák
    Keresés
    15%

    A pékmesterség magasiskolája

    10 115 Ft
    11 900 Ft
    - +
    Teljes leírás
    A francia alapítású Le Cordon Bleu egy olyan intézmény, ahol a konyhaművészet és a vendéglátás legmagasabb fokát oktatják világszerte, szakáganként külön-külön is. Így egy speciális területnek számít az iskolán belül a pékmesterség is, amelynek alapfokú ismeretanyagába, majd haladó szintjébe is bepillantást enged ez a grandiózus, gyönyörű színes fényképekkel, érzékletes fázisfotó-sorozatokkal, magyarázó képi illusztrációkkal teli kötet, amely egyrészt tankönyv, másrészt kiváló receptgyűjtemény, amely a nemzetközi gasztronómia palettájáról kínál kiváló péksüteményeket kipróbálásra.
    Termék részletes adatai
    Vonalkód 9789635161058
    Nyelv magyar
    Egyéb szerzőség Constantini, Delphine (fotó);Turrini, Juliette (fotó);Kertész Luca (ford.);Le Cordon Bleu International BV (Amsterdam) (közread.)
    Megjelenés éve 2022
    Kiadó Geopen
    Alcím 80 kenyér- és péksüteményrecept
    Cikkszám 3001075096
    Méret 319 o.