Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
20%
Teljes leírás
Ötvös Zsuzsanna lelkesedésből és önszorgalomból lett amatőr sütikészítőből profi cukrászmesterré, olyannyira, hogy ma már a szakmai elit tagjának számít, topkategóriás éttermeknek készíti édességkölteményeit. Most megjelenő könyvében laikusokkal osztja meg tudását, az alapoktól egészen haladó szintig. Elsőként a minőségi cukrászkodáshoz nélkülözhetetlen alapanyagokat és eszközöket mutatja be, majd leírja az alaprecepteket, kezdve a piskótákkal és omlós tésztákkal, folytatva a különféle krémekkel és mousse-okkal, a ropogós rétegfajtákkal, a betétekkel, bevonókkal és csokoládédíszekkel. Ezeket követik az ún. komplex receptek: a torták, sablé breton-alapú torták, pohárdesszertek, valamint a vágott és formában készült monodesszertek. A színes fotókkal illusztrált kötet leginkább gyakorlott, a süteménykészítés magasiskolájával kacérkodó amatőr "cukrászoknak" ajánlható. "www.kello.hu © minden jog fenntartva"

Ez a termék jelenleg nem elérhető

Ötvös Zsuzsanna

Kreatív desszertiskola - 25 különleges desszert, 35 alaprecept, végtelen lehetőség

Borító ár
7 499 Ft
Aktuális online ár
5 999 Ft
Termék részletes adatai
Szerző
Ötvös Zsuzsanna
ISBN
9789634334637
Egyéb szerzőség
Kaunitz Tamás (fotó)
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
2020, cop. 2018
Méret
214 o. : ill., színes ; 26 cm
Kiadó
Libri
Cikkszám
3001038994
Alcím
25 különleges desszert, 35 alaprecept, végtelen lehetőség

Darabszám
Teljes leírás
Ötvös Zsuzsanna lelkesedésből és önszorgalomból lett amatőr sütikészítőből profi cukrászmesterré, olyannyira, hogy ma már a szakmai elit tagjának számít, topkategóriás éttermeknek készíti édességkölteményeit. Most megjelenő könyvében laikusokkal osztja meg tudását, az alapoktól egészen haladó szintig. Elsőként a minőségi cukrászkodáshoz nélkülözhetetlen alapanyagokat és eszközöket mutatja be, majd leírja az alaprecepteket, kezdve a piskótákkal és omlós tésztákkal, folytatva a különféle krémekkel és mousse-okkal, a ropogós rétegfajtákkal, a betétekkel, bevonókkal és csokoládédíszekkel. Ezeket követik az ún. komplex receptek: a torták, sablé breton-alapú torták, pohárdesszertek, valamint a vágott és formában készült monodesszertek. A színes fotókkal illusztrált kötet leginkább gyakorlott, a süteménykészítés magasiskolájával kacérkodó amatőr "cukrászoknak" ajánlható. "www.kello.hu © minden jog fenntartva"