Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
25%
Teljes leírás
Sajnos az allergia az utóbbi évtizedben Magyarországon is szinte népbetegséggé vált. Különösen nehéz helyzetben vannak az ételallergiások közül azok, akik többféle élelmiszerre érzékenyek. A könyv szerzője, illetve három gyermeke is ezzel a problémával küzd, így nagyon jól tudja, milyen kétségbeejtő az orvos diagnózisa: sem tejet, sem tojást, sem szóját tartalmazó étel nem kerülhet az asztalra. Hogyan lehet megoldani a problémát? Szerencsére ma már a boltokban széles a választék, például a kókusztejből készült tejbegríz nagyon finom... A praktikus, bevált receptek mellett az előételek, levesek, főételek, köretek, mártások és sütemények elkészítéséhez szükséges, a szokásos alapanyagokat helyettesítő hozzávalók felsorolása és beszerzési helyük listája is megtalálható a kötetben. A szerző munkáját allergológus és dietetikus szakemberek támogatták, így biztos lehet az olvasó abban, hogy az információk hitelesek. Ehhez járul hozzá az allergológus által írt fejezet, amelyben összefoglalja a betegséggel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat. A könyvet ajánlott irodalom és hasznos webcímek jegyzéke egészíti ki.

Ez a termék jelenleg nem elérhető

Szőke Krisztina

Tej- tojás- és szójamentes ételek recepteskönyve

Borító ár
2 200 Ft
Aktuális online ár
1 650 Ft
Termék részletes adatai
Szerző
Szőke Krisztina
ISBN
9789639914223
Egyéb szerzőség
Bojszkó Ágnes (bev.);Szőke Szabolcs (fotó);Navratil Zsuzsa (1964-) (ill.)
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
2009
Méret
191 o. : ill., részben színes ; 21 cm
Kiadó
SpringMed
Cikkszám
3000164966
Sorozatcím
SpringMed diétás könyvek ; 2060-3495

Darabszám
Teljes leírás
Sajnos az allergia az utóbbi évtizedben Magyarországon is szinte népbetegséggé vált. Különösen nehéz helyzetben vannak az ételallergiások közül azok, akik többféle élelmiszerre érzékenyek. A könyv szerzője, illetve három gyermeke is ezzel a problémával küzd, így nagyon jól tudja, milyen kétségbeejtő az orvos diagnózisa: sem tejet, sem tojást, sem szóját tartalmazó étel nem kerülhet az asztalra. Hogyan lehet megoldani a problémát? Szerencsére ma már a boltokban széles a választék, például a kókusztejből készült tejbegríz nagyon finom... A praktikus, bevált receptek mellett az előételek, levesek, főételek, köretek, mártások és sütemények elkészítéséhez szükséges, a szokásos alapanyagokat helyettesítő hozzávalók felsorolása és beszerzési helyük listája is megtalálható a kötetben. A szerző munkáját allergológus és dietetikus szakemberek támogatták, így biztos lehet az olvasó abban, hogy az információk hitelesek. Ehhez járul hozzá az allergológus által írt fejezet, amelyben összefoglalja a betegséggel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat. A könyvet ajánlott irodalom és hasznos webcímek jegyzéke egészíti ki.