Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
Teljes leírás
A hazánkban népbetegségnek számító magas vérnyomás kezelésében igen fontos szerepet játszik a megfelelő táplálkozás. A szerzők áttekintik azokat a kockázati tényezőket, amelyek hajlamosítanak a szív- és érrendszeri betegségek - köztük a hipertónia - kialakulására. A vérnyomásra vonatkozó általános tudnivalók ismertetését követően a magasvérnyomás-betegség tüneteiről és kezeléséről szólnak. A diéta kialakításának és a nyersanyagok kiválasztásának főbb szempontjai felsorolása után következnek az egészséges és ízletes étkek receptjei. Az egészséges táplálkozás alapelveinek megfelelő, csökkentett só- és zsiradéktartalmú levesek, főzelékek, köretek, saláták, mártások, húspótlók, halételek, desszertek receptjei nemcsak az érrendszeri betegségekben szenvedők, de az egészséges hozzátartozók számára is hasznosak lehetnek a betegségek megelőzésében. A receptmutatóval és az élelmiszerek energia és tápanyagtartalmának táblázatos összefoglalásával ellátott, hasznos kötet - széles körben beszerezhető. "www.kello.hu © minden jog fenntartva"
Bencsik Klára (1942-)

Hogy fel ne menjen a pumpa!

Raktári szám: 9786155476563
Aktuális online ár
799 Ft
Termék részletes adatai
Szerző
Bencsik Klára (1942-)
ISBN
9786155476563
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
2015
Méret
151, [9] o.
Kiadó
Csengőkert Kvk.
Cikkszám
3000248534
Alcím
fókuszban a magas vérnyomás [egészséges táplálkozással a hipertónia ellen]

Darabszám
Teljes leírás
A hazánkban népbetegségnek számító magas vérnyomás kezelésében igen fontos szerepet játszik a megfelelő táplálkozás. A szerzők áttekintik azokat a kockázati tényezőket, amelyek hajlamosítanak a szív- és érrendszeri betegségek - köztük a hipertónia - kialakulására. A vérnyomásra vonatkozó általános tudnivalók ismertetését követően a magasvérnyomás-betegség tüneteiről és kezeléséről szólnak. A diéta kialakításának és a nyersanyagok kiválasztásának főbb szempontjai felsorolása után következnek az egészséges és ízletes étkek receptjei. Az egészséges táplálkozás alapelveinek megfelelő, csökkentett só- és zsiradéktartalmú levesek, főzelékek, köretek, saláták, mártások, húspótlók, halételek, desszertek receptjei nemcsak az érrendszeri betegségekben szenvedők, de az egészséges hozzátartozók számára is hasznosak lehetnek a betegségek megelőzésében. A receptmutatóval és az élelmiszerek energia és tápanyagtartalmának táblázatos összefoglalásával ellátott, hasznos kötet - széles körben beszerezhető. "www.kello.hu © minden jog fenntartva"