Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
17%
Teljes leírás
A steak elkészítésének valóságos "tudománya" van, nem mindegy, hogy milyen húsból készül, meddig sütik és számos olyan fortélya van még sütésének, amellyel, ha nincs tisztában a kezdő szakács, könnyen kudarccal végződhet a "konyhai akció". Nos, hogy ez ne így történjen, ebben kíván 25 híres recepttel segítségére lenni a szerző a konyhaművészet rejtelmeiben elmélyedni kívánóknak. A tökéletes steak elkészítésének alapjairól szól bevezetőben, bemutatja színes fotókkal illusztrálva mondanivalóját: mely húsrészt kell megvásárolni, és milyen a megfelelő serpenyő, amelyben a steak elkészülhet, az átsültségi foknak is nagy szerepe van a kedvező állag szempontjából, ennek fontosságát külön hangsúlyozza a szerző. Híres receptek sorában találkozhatunk a Wellington-bélszín elkészítésének leírásával, a tatárbifsztek receptjével és számos más remek húsétel receptjével is. Az igazi gourmannok számára nem lehet érdektelen azoknak a steakjeikről híres éttermeknek a fölsorolása, amelyek New Yorkban, Párizsban és Belgiumban találhatók. A szakácskönyv nem hétköznapi használatra való, inkább a szakácsművészetet magas fokon űzőknek ajánlható. "www.kello.hu © minden jog fenntartva"

Ez a termék jelenleg nem elérhető

Polman, Marcus

A tökéletes steak

Raktári szám: 9789636898502
Borító ár
3 600 Ft
Aktuális online ár
2 988 Ft
Termék részletes adatai
Szerző
Polman, Marcus
ISBN
9789636898502
Egyéb szerzőség
Fehér Zsuzsanna (ford.)
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
cop. 2014
Méret
22 cm
Kiadó
Gabo
Cikkszám
3000231974
Alcím
+ 25 világhíres recepttel

Darabszám
Teljes leírás
A steak elkészítésének valóságos "tudománya" van, nem mindegy, hogy milyen húsból készül, meddig sütik és számos olyan fortélya van még sütésének, amellyel, ha nincs tisztában a kezdő szakács, könnyen kudarccal végződhet a "konyhai akció". Nos, hogy ez ne így történjen, ebben kíván 25 híres recepttel segítségére lenni a szerző a konyhaművészet rejtelmeiben elmélyedni kívánóknak. A tökéletes steak elkészítésének alapjairól szól bevezetőben, bemutatja színes fotókkal illusztrálva mondanivalóját: mely húsrészt kell megvásárolni, és milyen a megfelelő serpenyő, amelyben a steak elkészülhet, az átsültségi foknak is nagy szerepe van a kedvező állag szempontjából, ennek fontosságát külön hangsúlyozza a szerző. Híres receptek sorában találkozhatunk a Wellington-bélszín elkészítésének leírásával, a tatárbifsztek receptjével és számos más remek húsétel receptjével is. Az igazi gourmannok számára nem lehet érdektelen azoknak a steakjeikről híres éttermeknek a fölsorolása, amelyek New Yorkban, Párizsban és Belgiumban találhatók. A szakácskönyv nem hétköznapi használatra való, inkább a szakácsművészetet magas fokon űzőknek ajánlható. "www.kello.hu © minden jog fenntartva"