Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
20%
Teljes leírás
Az igényes kiállítású szakácskönyv a táplálkozás egy speciális területén alkalmazható rendkívül hasznosan. A cím (Süssünk cukor nélkül!), de még inkább az alcím (Glutén- és laktózmentes kenyerek, torták, sütemények) tájékoztat az elérendő célról. Az osztrák Sabine Perndl személyes érintettség okán mintegy öt éve fordult az élelmiszer-intolerancia esetén megvalósítható teljes körű táplálkozás felé. Tudjuk, egyre több embert érint valamilyen élelmiszer-intolerancia, s emiatt sokan küzdenek olyan krónikus bántalmakkal, mint a felfúvódás, teltségérzet, fáradtság, motivációhiány, túlsúly vagy gyulladások. A tünetek kialakulásában nem lebecsülendő szerepet játszik a cukor, a laktóz és a fehér-, gluténtartalmú lisztből készült ételek fogyasztása. A humán energetikusként dolgozó szerzőnő jól bevált receptek segítségével mutat egészséges alternatívát a cukor-, glükóz- és a gluténtartalmú lisztek, különösen a búzaliszt kiváltására. Az értékes összetevőkből álló, egészséges sütemények, torták, kenyerek és édességek könnyen elkészíthetőek és nem utolsósorban a remek fotóknak köszönhetően, igen ínycsiklandóak. "www.kello.hu © minden jog fenntartva"

Ez a termék jelenleg nem elérhető

Perndl, Sabine (1971-)

Süssünk cukor nélkül!

Borító ár
3 300 Ft
Aktuális online ár
2 640 Ft
Termék részletes adatai
Szerző
Perndl, Sabine (1971-)
ISBN
9789633411322
Egyéb szerzőség
Makra Júlia (ford.)
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
2016
Méret
23 cm
Kiadó
Central Kv.
Cikkszám
3000244430
Alcím
glutén- és laktózmentes kenyerek, torták, sütemények

Darabszám
Teljes leírás
Az igényes kiállítású szakácskönyv a táplálkozás egy speciális területén alkalmazható rendkívül hasznosan. A cím (Süssünk cukor nélkül!), de még inkább az alcím (Glutén- és laktózmentes kenyerek, torták, sütemények) tájékoztat az elérendő célról. Az osztrák Sabine Perndl személyes érintettség okán mintegy öt éve fordult az élelmiszer-intolerancia esetén megvalósítható teljes körű táplálkozás felé. Tudjuk, egyre több embert érint valamilyen élelmiszer-intolerancia, s emiatt sokan küzdenek olyan krónikus bántalmakkal, mint a felfúvódás, teltségérzet, fáradtság, motivációhiány, túlsúly vagy gyulladások. A tünetek kialakulásában nem lebecsülendő szerepet játszik a cukor, a laktóz és a fehér-, gluténtartalmú lisztből készült ételek fogyasztása. A humán energetikusként dolgozó szerzőnő jól bevált receptek segítségével mutat egészséges alternatívát a cukor-, glükóz- és a gluténtartalmú lisztek, különösen a búzaliszt kiváltására. Az értékes összetevőkből álló, egészséges sütemények, torták, kenyerek és édességek könnyen elkészíthetőek és nem utolsósorban a remek fotóknak köszönhetően, igen ínycsiklandóak. "www.kello.hu © minden jog fenntartva"