Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
25%
Teljes leírás
A nyers-diéta, azaz a nyers ételek fogyasztása a méregtelenítés, a fogyás, a bőrtisztítás és összességében a közérzetjavítás rendkívül hatásos és egészséges módja. Azonban nem mindenki van azzal tisztában, hogy milyen ételeket érdemes nyersen fogyasztani. A tematikus szakácskönyv szerzője ebben kíván segítségére lenni az érdeklődőknek. A bevezetőben a nyers-diéta szervezetre gyakorolt jótékony hatásairól kap felvilágosítást az olvasó, majd a nyers-konyha előnyeit ismerheti meg, ezután a nyers ételek elkészítéséhez szükséges konyhai eszközök bemutatása következik, majd száznál több recept leírása olvasható színes, étvágygerjesztő fotók kíséretében. A gyümölcsturmixok, dzsúszok, saláták, főételek, desszertek, italok és más finomságok vélhetően meggyőzik majd az olvasókat arról, hogy érdemes Nyersből finomat készíteni. Kislexikon, tárgymutató, a források jegyzéke, valamint a szerzőről szóló életrajz zárja a témájában új szakácskönyvet, amely minden újdonságra, kísérletezésre nyitott olvasónak ajánlható. "www.kello.hu © minden jog fenntartva"
Wignall, Judita (1977-)

Nyersből finomat

Borító ár
4 990 Ft
Aktuális online ár
3 743 Ft
Termék részletes adatai
Szerző
Wignall, Judita (1977-)
ISBN
9788073702694
Egyéb szerzőség
Wignall, Matt (fotó);Janáky István (ford.)
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
cop. 2013
Méret
26 cm
Kiadó
Synergie
Cikkszám
3000230756
Alcím
amit a nyers étrend és életmód otthoni bevezetéséhez tudni kell

Darabszám
Teljes leírás
A nyers-diéta, azaz a nyers ételek fogyasztása a méregtelenítés, a fogyás, a bőrtisztítás és összességében a közérzetjavítás rendkívül hatásos és egészséges módja. Azonban nem mindenki van azzal tisztában, hogy milyen ételeket érdemes nyersen fogyasztani. A tematikus szakácskönyv szerzője ebben kíván segítségére lenni az érdeklődőknek. A bevezetőben a nyers-diéta szervezetre gyakorolt jótékony hatásairól kap felvilágosítást az olvasó, majd a nyers-konyha előnyeit ismerheti meg, ezután a nyers ételek elkészítéséhez szükséges konyhai eszközök bemutatása következik, majd száznál több recept leírása olvasható színes, étvágygerjesztő fotók kíséretében. A gyümölcsturmixok, dzsúszok, saláták, főételek, desszertek, italok és más finomságok vélhetően meggyőzik majd az olvasókat arról, hogy érdemes Nyersből finomat készíteni. Kislexikon, tárgymutató, a források jegyzéke, valamint a szerzőről szóló életrajz zárja a témájában új szakácskönyvet, amely minden újdonságra, kísérletezésre nyitott olvasónak ajánlható. "www.kello.hu © minden jog fenntartva"