Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
20%
Teljes leírás
Ezzel a kötettel már a harmadik jelenik meg magyarul a három fiatal és trendi cseh szakács, Petr, Barbora ás Martín Jókat eszünk... receptgyűjteményeiből. A több százezres követőtáborral bíró konyhatündér-diákok titka: könnyen elkészíthető, mégis egészséges, ételérzékenyek által is fogyasztható fogásokat. A srácok ez alkalommal arra is gondoltak, hogy a jó minőségű, ízletes és változatos fogások egyben pénztárcakínélőek is legyenek. Az ehhez megfelelően megtervezett receptek négy tematikus fejezetbe rendezve kaptak helyet a szép színes rajzokkal kísért szakácskönyvben: Levesek, Főételek, Gyors uzsonnák és Nassolnivalók. Vöröslencse-krémleves paradicsommal, francia hagymaleves, zöldséges babkrémleves, enchiladas, pulykás saag, batátás röszti, sütőtökös rizottó, csicseriborsó-fasírt tonhallal, töltött paprika, tepsis zöldséges csirke, rozsos buci, spenótos szendvicskrém, mazsolás cheesecake, mákos-almás szelet - és még sok ehhez hasonló receptek készíthetnek el azok, akik ötleteket keresnek hétköznapi konyhai repertoárjuk feldobásához. A színes fotókkal illusztrált könyvet kezdő és gyakorlott szakácsoknak egyaránt ajánljuk. "www.kello.hu © minden jog fenntartva"

Jókat eszünk és jól gazdálkodunk - 83 recept, amelyekkel időt és pénzt spórolhatunk

Borító ár
7 499 Ft
Aktuális online ár
5 999 Ft
Termék részletes adatai
ISBN
9788088387732
Egyéb szerzőség
Novák, Petr (szerk.);Hladíková, Barbora (szerk.);Kostelecký, Martin (szerk.);Lundgren, Barbora (fotó)
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
cop. 2023
Méret
187, [4] o.
Kiadó
Verdon Capite s.r.o.
Cikkszám
3001078423
Alcím
[83 recept, amelyekkel időt és pénzt spórolhatunk]

Darabszám
Teljes leírás
Ezzel a kötettel már a harmadik jelenik meg magyarul a három fiatal és trendi cseh szakács, Petr, Barbora ás Martín Jókat eszünk... receptgyűjteményeiből. A több százezres követőtáborral bíró konyhatündér-diákok titka: könnyen elkészíthető, mégis egészséges, ételérzékenyek által is fogyasztható fogásokat. A srácok ez alkalommal arra is gondoltak, hogy a jó minőségű, ízletes és változatos fogások egyben pénztárcakínélőek is legyenek. Az ehhez megfelelően megtervezett receptek négy tematikus fejezetbe rendezve kaptak helyet a szép színes rajzokkal kísért szakácskönyvben: Levesek, Főételek, Gyors uzsonnák és Nassolnivalók. Vöröslencse-krémleves paradicsommal, francia hagymaleves, zöldséges babkrémleves, enchiladas, pulykás saag, batátás röszti, sütőtökös rizottó, csicseriborsó-fasírt tonhallal, töltött paprika, tepsis zöldséges csirke, rozsos buci, spenótos szendvicskrém, mazsolás cheesecake, mákos-almás szelet - és még sok ehhez hasonló receptek készíthetnek el azok, akik ötleteket keresnek hétköznapi konyhai repertoárjuk feldobásához. A színes fotókkal illusztrált könyvet kezdő és gyakorlott szakácsoknak egyaránt ajánljuk. "www.kello.hu © minden jog fenntartva"