Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
17%
Teljes leírás
A méltán világhírnek örvendő mediterrán konyhán belül külön irányzatot képvisel az izraeli, s ezen belül is a jeruzsálemi gasztronómia, amelyben csodálatos kombinációban egyesülnek a tájjellegű fogások és a hagyományos zsidó konyha ízei. Ilyesfajta fogások - a szokásnál részletesebben lejegyzett - receptjei kaptak helyet ebben a több mint háromszáz oldalas, kisebbfajta album nagyságú, sok minőségi színes fotóval illusztrált, küllemét és tartalmát tekintve is minőségi szakácskönyvben. A bevezetőben általánosságban - röviden - olvashatunk a helyi gasztronómiáról, és magáról a "szenvedélyes városról", majd következnek a receptek: zöldségek, a hüvelyesek és gabonák, a levesek, a töltött ételek, a húsok és halak, a sós tészták, az édességek és desszertek, valamint az ízesítők és savanyúságok. A válogatásban a kiadvány végén levő mutató segít.
Ottolenghi, Yotam (1968-)

Jeruzsálem - A több ezer éves város sokszínű konyhája

Borító ár
8 990 Ft
Aktuális online ár
7 462 Ft
Termék részletes adatai
Szerző
Ottolenghi, Yotam (1968-)
ISBN
9789635662234, 9789634062851
Egyéb szerzőség
Fehér Zsuzsanna (ford.)
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
[2021], cop. 2016
Méret
318, [1] o. : ill., színes ; 28 cm
Kiadó
Gabo
Cikkszám
3001022835
Alcím
a több ezer éves város sokszínű konyhája

Darabszám
Teljes leírás
A méltán világhírnek örvendő mediterrán konyhán belül külön irányzatot képvisel az izraeli, s ezen belül is a jeruzsálemi gasztronómia, amelyben csodálatos kombinációban egyesülnek a tájjellegű fogások és a hagyományos zsidó konyha ízei. Ilyesfajta fogások - a szokásnál részletesebben lejegyzett - receptjei kaptak helyet ebben a több mint háromszáz oldalas, kisebbfajta album nagyságú, sok minőségi színes fotóval illusztrált, küllemét és tartalmát tekintve is minőségi szakácskönyvben. A bevezetőben általánosságban - röviden - olvashatunk a helyi gasztronómiáról, és magáról a "szenvedélyes városról", majd következnek a receptek: zöldségek, a hüvelyesek és gabonák, a levesek, a töltött ételek, a húsok és halak, a sós tészták, az édességek és desszertek, valamint az ízesítők és savanyúságok. A válogatásban a kiadvány végén levő mutató segít.