Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
23%
Teljes leírás
Sokan etikai okokból, mások a környezettudatos váltás miatt, míg megint mások egészségügyi okokból döntenek a húsok részleges vagy teljes elhagyása mellett. Természetesen nem muszáj rögtön teljesen radikálisan megváltoztatnunk életünket, még ha eszünk is húst, akkor sem árt megismerkedni ezekkel a tápanyagban gazdag, s annál finomabb ételekkel, melyek között vega és vegán fogásokat egyaránt találunk. A változatos étrend az egészség egyik alapja, melyet úgy tudunk legkönnyebben kivitelezni, ha mindig szezonális terményeket szerzünk be, alkalmazkodunk országunk klímájához, de egy percig se gondoljuk, hogy ez komolyabb lemondással jár. A jelen kiadványból olyan egzotikus ételeket ismerhetünk meg, melyekkel színesíthetjük repertoárunkat, kedveskedhetünk szeretteinknek, vagy elkápráztathatjuk vendégeinket.

Ez a termék jelenleg nem elérhető

Vegetáriánus és Vegán (Gasztro Bookazine)

Borító ár
2 200 Ft
Aktuális online ár
1 694 Ft
Termék részletes adatai
ISBN
9772677008610, 9786156344205
Egyéb szerzőség
Sándor Adrienn (szerk.);Nimila Ágnes (ford.)
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
[2022]
Méret
130 o.
Kiadó
IQ Press
Cikkszám
3001071075
Alcím
[inspirációk 128 oldalon]
Sorozatcím
Gasztro bookazine ; 2677-0083

Darabszám
Teljes leírás
Sokan etikai okokból, mások a környezettudatos váltás miatt, míg megint mások egészségügyi okokból döntenek a húsok részleges vagy teljes elhagyása mellett. Természetesen nem muszáj rögtön teljesen radikálisan megváltoztatnunk életünket, még ha eszünk is húst, akkor sem árt megismerkedni ezekkel a tápanyagban gazdag, s annál finomabb ételekkel, melyek között vega és vegán fogásokat egyaránt találunk. A változatos étrend az egészség egyik alapja, melyet úgy tudunk legkönnyebben kivitelezni, ha mindig szezonális terményeket szerzünk be, alkalmazkodunk országunk klímájához, de egy percig se gondoljuk, hogy ez komolyabb lemondással jár. A jelen kiadványból olyan egzotikus ételeket ismerhetünk meg, melyekkel színesíthetjük repertoárunkat, kedveskedhetünk szeretteinknek, vagy elkápráztathatjuk vendégeinket.