Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
25%
Teljes leírás
A reformétkezések közül az egyik legnépszerűbb irányzat a vegán konyha: ez az étkezési mód kizárólag növényi alapanyagokból készült ételeket engedélyez, még a tojás vagy a tejtermékek sem fogyaszthatóak. Ma már köztudott, hogy ez a korlátozás nem gátolja meg az igazán változatos és laktató, ízvilágukat tekintve izgalmas fogások készítését - ezt bizonyítja Kristy Turner kötete is. Ahogy az alcímben is olvasható, a gyűjteményben pontosan százhuszonöt recept kapott helyet. Az első fejezetben azonban még nem ételleírások szerepelnek, hanem azok a - sokszor valóban speciális - készítési technikák és alapanyagok, amelyek a vegán főzés fontos elemei. Az ételek között találunk olyanokat, amelyek pótolni hivatottak a "tiltott" fogásokat: a sajtot, a húsételeket, halat, de válogathatunk "ízletes proteinforrások", zamatos étkek, saláták, reggelire ajánlott finomságok, "nem kimondottan egészséges vegán ételek", levesek, pizzák, kiadósabb és ünnepi asztalra ajánlott főfogások, desszertek, csokik és fagyik közül. A sok színes képpel illusztrált kötetben - amely remek ötlettár lehet, és nem csak vegánoknak - szép színes fotók illusztrálják a szöveget. "www.kello.hu © minden jog fenntartva"

Ez a termék jelenleg nem elérhető

Turner, Kristy

Vegán!

Borító ár
4 490 Ft
Aktuális online ár
3 368 Ft
Termék részletes adatai
Szerző
Turner, Kristy
ISBN
9789635296064
Egyéb szerzőség
Miller, Chris (fotó);Takács Zoltán (ford.)
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
cop. 2017
Méret
23 cm
Kiadó
Édesvíz
Cikkszám
3001030169
Alcím
modern étkezés könnyen és finoman

Darabszám
Teljes leírás
A reformétkezések közül az egyik legnépszerűbb irányzat a vegán konyha: ez az étkezési mód kizárólag növényi alapanyagokból készült ételeket engedélyez, még a tojás vagy a tejtermékek sem fogyaszthatóak. Ma már köztudott, hogy ez a korlátozás nem gátolja meg az igazán változatos és laktató, ízvilágukat tekintve izgalmas fogások készítését - ezt bizonyítja Kristy Turner kötete is. Ahogy az alcímben is olvasható, a gyűjteményben pontosan százhuszonöt recept kapott helyet. Az első fejezetben azonban még nem ételleírások szerepelnek, hanem azok a - sokszor valóban speciális - készítési technikák és alapanyagok, amelyek a vegán főzés fontos elemei. Az ételek között találunk olyanokat, amelyek pótolni hivatottak a "tiltott" fogásokat: a sajtot, a húsételeket, halat, de válogathatunk "ízletes proteinforrások", zamatos étkek, saláták, reggelire ajánlott finomságok, "nem kimondottan egészséges vegán ételek", levesek, pizzák, kiadósabb és ünnepi asztalra ajánlott főfogások, desszertek, csokik és fagyik közül. A sok színes képpel illusztrált kötetben - amely remek ötlettár lehet, és nem csak vegánoknak - szép színes fotók illusztrálják a szöveget. "www.kello.hu © minden jog fenntartva"