Close
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Az összes kategória
    Filters
    Preferenciák
    Keresés

    MEZŐGAZDASÁG, ÉLELMISZERIPAR

    Rendezés
    Mutat Oldalanként

    A konyhai munka szervezése

    Raktári szám:MK-6072-2
    2 020 Ft

    Állatismeret - Bevezető a hazai állatfajok meghatározásához

    Raktári szám:NT-08188/3
    2 041 Ft

    Cukrászati ismeretek letölthető melléklettel

    Raktári szám:KP-2321
    6 858 Ft

    Élelmi anyagok

    Raktári szám:MK-6073-9
    2 489 Ft

    Élelmiszer és vegyiáru áruismeret alapismeretek

    Raktári szám:NS-SP-ÉV
    3 883 Ft

    Élelmiszer- és vegyiáru-ismeret

    Raktári szám:KP-2333
    4 109 Ft

    Élelmiszer-alapismeretek

    Raktári szám:MK-5869
    3 780 Ft

    Élelmiszer-biztonság és higiénia a vendéglátásban

    Raktári szám:MK-5870
    2 268 Ft

    Ételkészítési ismeretek

    Raktári szám:NS-SP-É
    5 216 Ft

    Ételkészítési ismeretek CD-ROM melléklettel

    Raktári szám:KP-2270
    7 128 Ft

    Korszerű ételkészítési ismeretek

    Raktári szám:KR-399
    4 644 Ft

    Szakáruismeret

    Raktári szám:KP-2284
    5 713 Ft

    MEZŐGAZDASÁG, ÉLELMISZERIPAR

    banner
    banner
    banner