Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
23%
Teljes leírás
Szabadtéri grillezéshez kínál trendi és változatos recepteket a BBC goodfood bookazine új része. Az első szakasz csupa üde nyári BBQ-receptet tartalmaz, köztük olyan fúziós fogásokkal, mint a garnélás-kukoricás minifasírt, a harisszás-marhahúsos nyárs avokádós dippel, a fűszeres bárányhúsos nyárs pitával, a citrusos-mustáros lazac vagy - kísérőként - a zöld gazpacho és a grépfrút mojito. A folytatásban "az év kerti bulijához" találunk tippeket: klasszikus coleslaw, göngyölt császár csilis szósszal, baconbe tekert sült jalapeno, koreai csilis-szezámos csirke - és hasonlók közül szemezgethetünk. A folytatásban kaptak helyet a zöldséges fogások (tandoori karfiolszeletek, bulgursaláta sült paprikával, mentás cukkini-halloumi stb.) és három hűsítő nyári desszert: réteges jégkrémparfé, gin & tonic szorbé és egreskrém bodzazselével. Az ezeken felül is sok remek receptet közlő kiadványban a szöveget szép színes fényképek kísérik. "www.kello.hu © minden jog fenntartva"

Grill& BBQ (Goodfood Bookazine)

Borító ár
2 200 Ft
Aktuális online ár
1 694 Ft
Termék részletes adatai
ISBN
9786156344236
Egyéb szerzőség
Nimila Ágnes (szerk.)
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
2021
Méret
146 p. : ill., színes ; 29 cm
Kiadó
IQ Press
Cikkszám
3001074112
Sorozatcím
BBC goodfood bookazine ; 2732-1479 ; 02/2022.

Darabszám
Teljes leírás
Szabadtéri grillezéshez kínál trendi és változatos recepteket a BBC goodfood bookazine új része. Az első szakasz csupa üde nyári BBQ-receptet tartalmaz, köztük olyan fúziós fogásokkal, mint a garnélás-kukoricás minifasírt, a harisszás-marhahúsos nyárs avokádós dippel, a fűszeres bárányhúsos nyárs pitával, a citrusos-mustáros lazac vagy - kísérőként - a zöld gazpacho és a grépfrút mojito. A folytatásban "az év kerti bulijához" találunk tippeket: klasszikus coleslaw, göngyölt császár csilis szósszal, baconbe tekert sült jalapeno, koreai csilis-szezámos csirke - és hasonlók közül szemezgethetünk. A folytatásban kaptak helyet a zöldséges fogások (tandoori karfiolszeletek, bulgursaláta sült paprikával, mentás cukkini-halloumi stb.) és három hűsítő nyári desszert: réteges jégkrémparfé, gin & tonic szorbé és egreskrém bodzazselével. Az ezeken felül is sok remek receptet közlő kiadványban a szöveget szép színes fényképek kísérik. "www.kello.hu © minden jog fenntartva"