Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
60%
Teljes leírás
A televízióból is ismert népszerű főszakács ezúttal otthonába invitál, és olyan ételrecepteket mutat be, amelyeket elsősorban nem luxus kategóriás éttermeiben tálal fel, hanem családja körében, feleségével, gyermekeivel együtt készít el. A nyolc tematikus fejezetbe (Hideg és meleg leves; Tészta és gabona; Hal és kagyló; Vörös és fehér hús; Tésztában sültek; Zöldség és saláta; Desszert és fagylalt; Csokoládé és kávé) szerkesztett több mint száz recept nagy része némi gyakorlattal könnyen és gyorsan megfőzhető, -süthető. Megtaláljuk közöttük a nemzetközi konyha népszerű darabjait (zöldséges krémlevesek, olaszos tészták, curryk, parfék stb.), de a szerző a hagyományos brit konyhára is nagy hangsúlyt helyez. Ezek az eredeti, érdekes receptek meggyőzően bizonyítják, hogy az autentikus, rusztikus brit étkezés sokkal izgalmasabb annál, mint ahogy az előítéletek és saját honfitársai is elképzelik (pl. marhafarokleves, mézes sült sonka, csirkés pie, csokoládés toffee puding). A nagy alakú, igényes kivitelű, színes fényképekkel illusztrált szakácskönyv végén tárgymutató segíti a keresést.

Ez a termék jelenleg nem elérhető

Ramsay, Gordon (1966-)

Baráti lakomák

Korábbi ár
2 320 Ft
Borító ár
5 800 Ft
Aktuális online ár
2 320 Ft
Termék részletes adatai
Szerző
Ramsay, Gordon (1966-)
ISBN
9789632975948
Egyéb szerzőség
Sargeant, Mark (közrem.);Quah, Emily (közrem.);Isager, Ditte (fotó);Szkladányi András (ford.)
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
2012
Méret
26 cm
Kiadó
Alexandra
Cikkszám
3000206524

Darabszám
Teljes leírás
A televízióból is ismert népszerű főszakács ezúttal otthonába invitál, és olyan ételrecepteket mutat be, amelyeket elsősorban nem luxus kategóriás éttermeiben tálal fel, hanem családja körében, feleségével, gyermekeivel együtt készít el. A nyolc tematikus fejezetbe (Hideg és meleg leves; Tészta és gabona; Hal és kagyló; Vörös és fehér hús; Tésztában sültek; Zöldség és saláta; Desszert és fagylalt; Csokoládé és kávé) szerkesztett több mint száz recept nagy része némi gyakorlattal könnyen és gyorsan megfőzhető, -süthető. Megtaláljuk közöttük a nemzetközi konyha népszerű darabjait (zöldséges krémlevesek, olaszos tészták, curryk, parfék stb.), de a szerző a hagyományos brit konyhára is nagy hangsúlyt helyez. Ezek az eredeti, érdekes receptek meggyőzően bizonyítják, hogy az autentikus, rusztikus brit étkezés sokkal izgalmasabb annál, mint ahogy az előítéletek és saját honfitársai is elképzelik (pl. marhafarokleves, mézes sült sonka, csirkés pie, csokoládés toffee puding). A nagy alakú, igényes kivitelű, színes fényképekkel illusztrált szakácskönyv végén tárgymutató segíti a keresést.