Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
Teljes leírás
Változatlan népszerűségnek örvendenek a grillezés és a szabad tűzi ételkészítés egyéb válfajai, amelyek nemcsak kitűnő és ínycsiklandozó étkeket eredményeznek, hanem egyben kellemes társasági programok, ahol olyanok is szívesen kipróbálják vagy megcsillogtatják főző- és sütőtudományukat, akiknek egyébként eszükbe sem jut betévedni egy konyhába. A szerény kivitelű sorozat könnyen kézbe vehető kiadványa száz válogatott receptben mutatja be a grillen, nyárson és hamuban süthető és bográcsban elkészíthető ételek gazdag világát. A tematikus, betűrendes tartalomjegyzékkel záruló receptfüzetben a legegyszerűbb, kirándulás közben is elkészíthető ételek (kolbászos kempingtál, vagdalt hús fóliában) magyar klasszikusok (kürtőskalács, öhöm, palócleves, zsiványpecsenye) és néhány egyedibb összeállítás (nyárson sül feta sajt, vörösborban fürdetett kacsamell, mandarinos sertésborda) is megtalálható. A zömében hús-, de zöldség- és halételeket is tartalmazó kiadványt a Barbecue-szósz és az ördögpác receptje, valamint a felszereléssel és biztonságos használatukkal kapcsolatos jó tanácsok egészítik ki mint a 200019089-es tételszám alatt a STB Könyvek kiadásában megjelent mű új változatát. "www.kello.hu © minden jog fenntartva"

Ez a termék jelenleg nem elérhető

Toró Elza

A 100 legjobb recept szabadtűzön

Aktuális online ár
229 Ft
Termék részletes adatai
Szerző
Toró Elza
ISBN
9786155130366
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
cop. 2011
Méret
20 cm
Kiadó
Csengőkert Kvk.
Cikkszám
3000183612
Alcím
mindennapi és különleges receptek mindenkinek

Darabszám
Teljes leírás
Változatlan népszerűségnek örvendenek a grillezés és a szabad tűzi ételkészítés egyéb válfajai, amelyek nemcsak kitűnő és ínycsiklandozó étkeket eredményeznek, hanem egyben kellemes társasági programok, ahol olyanok is szívesen kipróbálják vagy megcsillogtatják főző- és sütőtudományukat, akiknek egyébként eszükbe sem jut betévedni egy konyhába. A szerény kivitelű sorozat könnyen kézbe vehető kiadványa száz válogatott receptben mutatja be a grillen, nyárson és hamuban süthető és bográcsban elkészíthető ételek gazdag világát. A tematikus, betűrendes tartalomjegyzékkel záruló receptfüzetben a legegyszerűbb, kirándulás közben is elkészíthető ételek (kolbászos kempingtál, vagdalt hús fóliában) magyar klasszikusok (kürtőskalács, öhöm, palócleves, zsiványpecsenye) és néhány egyedibb összeállítás (nyárson sül feta sajt, vörösborban fürdetett kacsamell, mandarinos sertésborda) is megtalálható. A zömében hús-, de zöldség- és halételeket is tartalmazó kiadványt a Barbecue-szósz és az ördögpác receptje, valamint a felszereléssel és biztonságos használatukkal kapcsolatos jó tanácsok egészítik ki mint a 200019089-es tételszám alatt a STB Könyvek kiadásában megjelent mű új változatát. "www.kello.hu © minden jog fenntartva"