Kategóriák

MEZŐGAZDASÁG, ÉLELMISZERIPAR

Találati lista
Kép Állatismeret - Bevezető a hazai állatfajok meghatározásához
Raktári szám: NT-08188/3
Szerző: Varga Zoltán (1939-)
ISBN: 9789631974218

2041 Ft áfával

Részletek

- +

Kép Cukrászati ismeretek letölthető melléklettel
Raktári szám: KP-2321
Szerző: Dr. Dunszt Károly, Gyenge Csaba (könyv), Gyenge Csaba, Erdélyiné Kiss Rita (CD-ROM melléklet)
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN: 9789633370629

6734 Ft áfával

Részletek

- +

Kép Dísznövénytermesztési szakmai ismeretek
Raktári szám: NS-SP-Dí
Szerző: Elekné Ludányi Zsuzsanna
Kiadó: Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal
ISBN: 9639382876
ISBN: 9639382876

3218 Ft áfával

Részletek

- +

Kép Élelmi anyagok
Raktári szám: MK-6073-9
Szerző: Pető Gyula
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN: 9789631660739

2241 Ft áfával

Részletek

- +

Kép Élelmiszer és vegyiáru ismeret
Raktári szám: NS-SP-ÉV
Szerző: Babos Lászlóné
Kiadó: Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal
ISBN: 9639382892
ISBN: NSSPEEV

3883 Ft áfával

Részletek

- +

Kép Élelmiszer-alapismeretek CD-ROM melléklettel
Raktári szám: KP-2337
Szerző: Galambosné Goldfinger Erzsébet
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN: 9789633370797
ISBN: 9789633370797

3672 Ft áfával

Részletek

- +

Kép Élelmiszer-biztonság és -higiénia a vendéglátásban
Raktári szám: KP-2331
Szerző: Horváth Péter
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN: 9789633370810

3634 Ft áfával

Részletek

- +

Kép Ételkészítési ismeretek
Raktári szám: NS-SP-É
Szerző: Dunszt Károly
Kiadó: Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal
ISBN: 9639382515

5216 Ft áfával

Részletek

- +

Kép Ételkészítési ismeretek 1.
Raktári szám: MK-6072-2
Szerző: Pető Gyula
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN: 9789631660722

1820 Ft áfával

Részletek

- +

Kép Ételkészítési ismeretek CD ROM melléklettel
Raktári szám: KP-2270
Szerző: Lukács István, Oriskó Ferenc, Sándor Dénes, Zsolnay Gábor
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN: 9789633370667

6847 Ft áfával

Részletek

- +