Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
25%
Teljes leírás
Az ízekben, illatokban, aromákban és színekben gazdag ázsiai konyha nem véletlen, hogy olyan népszerűvé vált az elmúlt években, s ahhoz, hogy egy ínycsiklandó keleti fogással lepjük meg magunkat vagy szeretteinket, nem kell mást tennünk, mint segítségül hívni a jelen szakácskönyvet. Szabolcs-Gyuris Éva és Szabolcs András könyve a Boookmini név alatt futó sorozat harmadik darabjaként ugyanis arra vállalkozott, hogy ebben az apró formátumban a lehető legtöbb recepttel ismertesse meg az ázsiai konyha szerelmeseit vagy a keleti ízekkel még csak most ismerkedő bátor szakácsokat. Ki ne szeretné tudni, hogyan készül egy csodás pho leves, egy ellenállhatatlan dongpo vagy éppen a japán tócsni, az okonomiyaki. Az ételek felosztása a klasszikus mintát követi: a levesek nyitják a sort, majd a főételek következnek. A saláták és savanyúságok után pedig végül a desszertekről olvashatunk. A könyv végén kaptak helyet a képek. A kiadványt érdeklődő olvasóknak lehet ajánlani. "www.kello.hu © minden jog fenntartva"
Szabolcs-Gyuris Éva

Ázsiai ízek

Borító ár
1 999 Ft
Aktuális online ár
1 499 Ft
Termék részletes adatai
Szerző
Szabolcs-Gyuris Éva
ISBN
9786156488244
Egyéb szerzőség
Sárosi Zoltán (1966-) (fotó)
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
2023
Méret
87, [16] o.
Kiadó
Boook K.
Cikkszám
3001081369
Sorozatcím
Boook mini ; 3.

Darabszám
Teljes leírás
Az ízekben, illatokban, aromákban és színekben gazdag ázsiai konyha nem véletlen, hogy olyan népszerűvé vált az elmúlt években, s ahhoz, hogy egy ínycsiklandó keleti fogással lepjük meg magunkat vagy szeretteinket, nem kell mást tennünk, mint segítségül hívni a jelen szakácskönyvet. Szabolcs-Gyuris Éva és Szabolcs András könyve a Boookmini név alatt futó sorozat harmadik darabjaként ugyanis arra vállalkozott, hogy ebben az apró formátumban a lehető legtöbb recepttel ismertesse meg az ázsiai konyha szerelmeseit vagy a keleti ízekkel még csak most ismerkedő bátor szakácsokat. Ki ne szeretné tudni, hogyan készül egy csodás pho leves, egy ellenállhatatlan dongpo vagy éppen a japán tócsni, az okonomiyaki. Az ételek felosztása a klasszikus mintát követi: a levesek nyitják a sort, majd a főételek következnek. A saláták és savanyúságok után pedig végül a desszertekről olvashatunk. A könyv végén kaptak helyet a képek. A kiadványt érdeklődő olvasóknak lehet ajánlani. "www.kello.hu © minden jog fenntartva"