Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
23%
Teljes leírás
Noha a sört és a bort elsősorban innivalóként ismerjük és szeretjük, alkalomadtán felhasználhatóak különféle ételek ízesítésére, dúsítására is. Ezt bizonyítja ez a receptgyűjtemény is, amely száz olyan fogás készítési útmutatóját tartalmazza, amelynek összetevői között szerepel a sör vagy a bor. A levesek és halas étkek után következnek a - túlnyomó többségben levő - húsételek: bográcsos egytálételek, szárnyashúsból, marhából és sertésből készítendő, alkohollal megbolondított fogások. A felsorolást néhány gyümölcsös-boros desszertkülönlegesség (flambírozott barack, boros rizskrém, sabayon stb.) zárja. "www.kello.hu © minden jog fenntartva"

Ez a termék jelenleg nem elérhető

Frank Júlia (1946-2022)

A legfinomabb - Sörös-boros receptek

Borító ár
198 Ft
Aktuális online ár
152 Ft
Termék részletes adatai
Szerző
Frank Júlia (1946-2022)
ISBN
9789631360295
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
cop. 2011
Méret
79 p. ; 20 cm
Kiadó
Corvina
Cikkszám
3000194139
Alcím
100 recept
Sorozatcím
Frank Júlia receptjeiből ; 25.

Darabszám
Teljes leírás
Noha a sört és a bort elsősorban innivalóként ismerjük és szeretjük, alkalomadtán felhasználhatóak különféle ételek ízesítésére, dúsítására is. Ezt bizonyítja ez a receptgyűjtemény is, amely száz olyan fogás készítési útmutatóját tartalmazza, amelynek összetevői között szerepel a sör vagy a bor. A levesek és halas étkek után következnek a - túlnyomó többségben levő - húsételek: bográcsos egytálételek, szárnyashúsból, marhából és sertésből készítendő, alkohollal megbolondított fogások. A felsorolást néhány gyümölcsös-boros desszertkülönlegesség (flambírozott barack, boros rizskrém, sabayon stb.) zárja. "www.kello.hu © minden jog fenntartva"