Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
23%
Teljes leírás
A magyar gasztronómia története elválaszthatatlan az ország és lakosainak történetétől: ezt a történeti munkákon felül az irodalmi műveken keresztül lehet a leginkább megragadni, ezt az elválaszthatatlan kapcsolatot tetten érni. A jelen kötetbe felvett huszonhat elbeszélést közlő kortárs magyar írók és irodalmárok a gasztronómiáról mesélnek nekünk, olvasóknak kicsit eltérően a megszokottól. Ne irodalmi szakácskönyvre számítson az olvasó, nem fogjuk megismerni az írók kedvenc receptjeit, viszont azt már annál inkább, hogy a huszadik század története mennyire elválaszthatatlan a ma is hungarikumnak nevezett termékek történetétől, egy ismert márka mögött mennyi öröm és tragédia húzódhat meg.

Ez a termék jelenleg nem elérhető

A hévízi hajószakács

Borító ár
3 995 Ft
Aktuális online ár
3 076 Ft
Termék részletes adatai
ISBN
9789632786490
Egyéb szerzőség
Cserna-Szabó András (1974-) (szerk.);Fehér Renátó (1989-) (szerk.)
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
cop. 2021
Méret
304 o.
Kiadó
Cser K.
Cikkszám
3001065739
Alcím
kortárs gasztroirodalmi antológia

Darabszám
Teljes leírás
A magyar gasztronómia története elválaszthatatlan az ország és lakosainak történetétől: ezt a történeti munkákon felül az irodalmi műveken keresztül lehet a leginkább megragadni, ezt az elválaszthatatlan kapcsolatot tetten érni. A jelen kötetbe felvett huszonhat elbeszélést közlő kortárs magyar írók és irodalmárok a gasztronómiáról mesélnek nekünk, olvasóknak kicsit eltérően a megszokottól. Ne irodalmi szakácskönyvre számítson az olvasó, nem fogjuk megismerni az írók kedvenc receptjeit, viszont azt már annál inkább, hogy a huszadik század története mennyire elválaszthatatlan a ma is hungarikumnak nevezett termékek történetétől, egy ismert márka mögött mennyi öröm és tragédia húzódhat meg.